hamilelik çıktı ama sevincimi tam yaşayamadım

çok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk ayın 9 undan beri stres içinde bekliyorum güzel bir haber almak için ama malesef :( bu ayın 9 unda kontroüm vardı biliyorsunuz söylemiştim ve keseyide görmüştük 11.7 mm demişti doktorum. Ayın 20 sinde tekrar gittim bebek görünüyor ama kap atışları duyulmuyor dedi. Radyoloji uzman doppler ultrasonla vajinal olarak baktı 2.9 mm bebek 5 hafta 6 gün ile uyumlu dedi ancak bir sorun vardı ki kalp atışları çok yavaş ve düzensiz atıyor büyük ihtimalle devam etmeyecek sağlıksız bir gebelik dedi. O kadar vurdum duymazca söyledi ki psikolojimi hiç düşünmeden dan dan söyledi yüzüme. Soucu göstermek için doktorumun yanına gittim ayın 24 yani bugün için tekrar çağırdı. Bugünde gittim ama yine duyamadı. Radyolojiyede gönderemiyoruz 15 gün içinde dedi ayın 30 una kadar bekleyelim tekrar gel bir kontrol edelim dedi. Ama düşersede üzülme bu tip gebeliklerin %60 ı zeka geriliğinden kaynaklı sounlar çıkabiliyor dedi. Kesen gayet düzgün ve bu büyüklükte bir kesede embriyo net izlenir ve kalp atışı görülebilmeli dedi. Haftaya aç gel ne gerekiyorsa yaparız dedi :KK43: Lütfen bana moral verebilecek bişey söyleyin bebeğimikaybetmek istemiyorum. Çok üzgünüm içim paramparça Allahım lütfen bir mucize olsun bebeğim sağlıklı ve benimle olsun. Onu benden koparmalarına müsade edemem çok zor bir durum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

çok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk ayın 9 undan beri stres içinde bekliyorum güzel bir haber almak için ama malesef :KK43: bu ayın 9 unda kontroüm vardı biliyorsunuz söylemiştim ve keseyide görmüştük 11.7 mm demişti doktorum. Ayın 20 sinde tekrar gittim bebek görünüyor ama kap atışları duyulmuyor dedi. Radyoloji uzman doppler ultrasonla vajinal olarak baktı 2.9 mm bebek 5 hafta 6 gün ile uyumlu dedi ancak bir sorun vardı ki kalp atışları çok yavaş ve düzensiz atıyor büyük ihtimalle devam etmeyecek sağlıksız bir gebelik dedi. O kadar vurdum duymazca söyledi ki psikolojimi hiç düşünmeden dan dan söyledi yüzüme. Soucu göstermek için doktorumun yanına gittim ayın 24 yani bugün için tekrar çağırdı. Bugünde gittim ama yine duyamadı. Radyolojiyede gönderemiyoruz 15 gün içinde dedi ayın 30 una kadar bekleyelim tekrar gel bir kontrol edelim dedi. Ama düşersede üzülme bu tip gebeliklerin %60 ı zeka geriliğinden kaynaklı sounlar çıkabiliyor dedi. Kesen gayet düzgün ve bu büyüklükte bir kesede embriyo net izlenir ve kalp atışı görülebilmeli dedi. Haftaya aç gel ne gerekiyorsa yaparız dedi :KK43: Lütfen bana moral verebilecek bişey söyleyin bebeğimikaybetmek istemiyorum. Çok üzgünüm içim paramparça Allahım lütfen bir mucize olsun bebeğim sağlıklı ve benimle olsun. Onu benden koparmalarına müsade edemem çok zor bir durum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
canım öncellikle moralini yüksek tut
çıkmamış candan ümit kesilmez
ama aynı şeyi ben de yaşamıştım söylemiştim sana daha önce
çok zor günler geçirdim
ağladım kendimi parçaladım
sonuç yine rabbimin bildiği oldu
ve şimdi 3 aylık hamileyim
elhamdülillah hiç bir sorun yok
yani demem o ki bebeğinin kalp atışları normal değilse doktorunun söylediği gibi bebekte bi anormallik söz konusudur
zekasında olabilir vücudunda olabilir
o yüzden da et bol bol
rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin sana
mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
hayırlısı deyip teslimiyetçi olmak lazım biraz

çok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk ayın 9 undan beri stres içinde bekliyorum güzel bir haber almak için ama malesef :KK43: bu ayın 9 unda kontroüm vardı biliyorsunuz söylemiştim ve keseyide görmüştük 11.7 mm demişti doktorum. Ayın 20 sinde tekrar gittim bebek görünüyor ama kap atışları duyulmuyor dedi. Radyoloji uzman doppler ultrasonla vajinal olarak baktı 2.9 mm bebek 5 hafta 6 gün ile uyumlu dedi ancak bir sorun vardı ki kalp atışları çok yavaş ve düzensiz atıyor büyük ihtimalle devam etmeyecek sağlıksız bir gebelik dedi. O kadar vurdum duymazca söyledi ki psikolojimi hiç düşünmeden dan dan söyledi yüzüme. Soucu göstermek için doktorumun yanına gittim ayın 24 yani bugün için tekrar çağırdı. Bugünde gittim ama yine duyamadı. Radyolojiyede gönderemiyoruz 15 gün içinde dedi ayın 30 una kadar bekleyelim tekrar gel bir kontrol edelim dedi. Ama düşersede üzülme bu tip gebeliklerin %60 ı zeka geriliğinden kaynaklı sounlar çıkabiliyor dedi. Kesen gayet düzgün ve bu büyüklükte bir kesede embriyo net izlenir ve kalp atışı görülebilmeli dedi. Haftaya aç gel ne gerekiyorsa yaparız dedi :KK43: Lütfen bana moral verebilecek bişey söyleyin bebeğimikaybetmek istemiyorum. Çok üzgünüm içim paramparça Allahım lütfen bir mucize olsun bebeğim sağlıklı ve benimle olsun. Onu benden koparmalarına müsade edemem çok zor bir durum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Canim benim kalp atimi duyulmasi icin bebegin en az en az 40 gunluk olmasi lazim yani 6 haftayi bitirmen lazim cok takilma bana neler dediler. Yok kanaman var kesenin biri gitmis ikizlerde biri dusuyor vs vs. Elhamdulillah 3. Ayimizi bitiriyoruz. Gecen kontrolde sanirim birindrn suphelendi bana soylemedi. Normalde kalp atimi dinlemek cok tehlikeli zararli diyen dr. Kalp atimini dinledi biseyden suphelendi cok sukir kalbi atiyordu. Dusun simdi bile bunlar yasaniyor. Elini karnina koyup hergun 18 ayetel kursi oku ve hayirlisi olsun diyerek dua et. Seni cok iyi anliyorum

Uzuldum gercekten diyec3k bisey bulamiyorum. Acini paylasiyorum. Hayirlisi olsun. Rabbim en kisa zamanda saglikla yine nasib etsin

kızlar malesef dûştû bebeğim rabbim böyle istedi hakkımızda hayırlısı böyleymiş :KK43:
canım allah sabır versin
zor evet ama rabbim herşeyin en hayırlısını bilir
şöyle düşün sağlıklı olsaydı zaten yaşardı
olmadıysa illaki bi sebebi vardır
rabbim sağlıklı bebekler versin inş kucağına
dualarım seninle
mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Back
X