- Konu Sahibi aysenurays
-
Kıza benzediğini söyledi doktor. Sırtüstü belli olmadı dahaAy ne yaptınız belli değil mi daha
Kaçıncı haftadasınız şu anKıza benzediğini söyledi doktor. Sırtüstü belli olmadı daha
Ya parmağını mı emiyor oKıza benzediğini söyledi doktor. Sırtüstü belli olmadı daha
19+4Kaçıncı haftadasınız şu an
Evet. Çok şirin değilmiYa parmağını mı emiyor o
Çok nazlandı kesin kız bu o zaman
Canım görüntü çok iyi değil ama sanki plasentası sola yapışmış görünüyor yani abdominal olduğu için sağda demekki . Ramzi teorisine göre erkek olabilir .6 haftalık göbekten görüntüsü sizce cinsiyeti nedir ?
Benim kesemde ocak muz gibi sizinki kaç haftalıkken öyleydi herkes değişir yuvarlak ocak olması dedi Oval olunca erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bende çok merak ediyorum cinsiyetiniBenimde böyle oval muz gibiydi kesem ve kız
Banada bakabilir misiniz ilk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkkenErkek bu bencedoktor söylemedi mi? Kaç haftalık burda
Ay banada bakabilir misiniz ilk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken karından ultrasonla bakıldıCanım görüntü çok iyi değil ama sanki plasentası sola yapışmış görünüyor yani abdominal olduğu için sağda demekki . Ramzi teorisine göre erkek olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?