Doğuma Hazırlık Hamilelik cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben 12 haftalıkken dr söyledi. Seninde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
Bende iki erkek var ve ikisi de 20 lerde gosterdiler kendilerini :) bi kitapta okumustum sag gogus ucunuzdaki kahverengi bolge soldakinden buyukse oglunuz olacak, bir cok kisi de denendi ise yariyor bir bakin derim :)

Ne güzel heyecanınız henüz belli olmadıysa eminim beklemesi bile güzeldir ben henüz hamile kalamadım benim ve isteyen herkes için dua edin olur mu:) sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Anin çok amin Rabim herkesin gönlüne göre versin ❤ sizde üzülmeyin olur mu

Bende iki erkek var ve ikisi de 20 lerde gosterdiler kendilerini :) bi kitapta okumustum sag gogus ucunuzdaki kahverengi bolge soldakinden buyukse oglunuz olacak, bir cok kisi de denendi ise yariyor bir bakin derim :)
Tezi curutmus buluyorum suan. :dondurma: bebimki kiz dogdu

Buyuk ihtimalle cinsiyet bellidir. Benim dr 12 haftada soyledi ama kesin degil dedi umitlenmeyin hemen dedi. 16 da kesin dedi

O zaman 12 ve 16 haftalarda aynı şeyi demiş? ❤☺
Evet. Aslinda 12 haftada soyleyen dr tup bebek dr du. O son kontroldu.
Ayni zamanda normal kadin doguma devam ediyordum o kesin degil dedi. 16. Haftada kadin dogumcu kiz olacak kesin dedi.

Evet. Aslinda 12 haftada soyleyen dr tup bebek dr du. O son kontroldu.
Ayni zamanda normal kadin doguma devam ediyordum o kesin degil dedi. 16. Haftada kadin dogumcu kiz olacak kesin dedi.
❤❤❤❤❤☺ Rabbim Anali Babalı büyütsün ☺❤

❤❤❤❤❤☺ Rabbim Anali Babalı büyütsün ☺❤
Amin hepimizinkini insallah. Sizede kucaginiza almayi nasip etsin. Bu arada vaktiniz varken uyuyun. Sonra cok oturacaksiniz:anne:

Değer bence ya Annem Bana Ben Yavruma ❤ hayat öyle işte iyi geceler
Tabiki deger onlar icin. Ama bazen keske 24 saat uyusaymisim diyorum:uykucu: aklinizin bir kosesinde bulunsun
Sizede hayirli geceler

Back
X