Doğuma Hazırlık Hamilelik cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Meraba hanımlar 13+6 hamileyim .
3d ultrasonla belli olur mu cinsiyet sizce

Olabilir ama net birşey demeyebilir.doktorun tecrübesi ile de alakalı. 12 haftada kız dedi drum net değil ama kız bu demişti.15 haftada genelde netleşiyormuş :)

BAna ikili test yaparken 12. Haftada perinatoloji uzmanı kız görünüyor gibi dedi ama net bi şey söylemedi.
Devlet hastanelerinde 16. Haftaya kadar yasak zaten cinsiyet söylemek cinsiyet ayrımı yapıldığı için. Özeller de bu konuda nasıl bir yaptırım uygulanıyor mu bilmiyorum ama özeller de gibi gibi, görünüyor , benziyor gibi açık uçlu konuşuyorlar .
Ben 12. Haftada ikili testimde ense kalınlığı Yüksek çıktığı için nipt testi yaptırdım.
yurt dışına gönderildi cinsiyetine de bakılmasını istedik net öyle öğrendik.
Şu an 35 haftalık gebeyim :)
Kız bebek :)

Hayır ☺ biraz zayifliktan mi ne bilmiyorum ama karnim hic cikmamis 2 kere kontrole gittim durumu gayet iyi sadece sanki bazen gece uyumadan pıt pıt diye atıyor

Hissediyormusunuz derken cinsiyet hissiyatı hakkında sormuştur bence çünkü anneler hisseder ben ilk günden bildim mesela :) doktor 12. Haftada söyledi bana..
Hareket olarak hissetmen için çok çok erken ilk gebelikse.
Benimde ilk 16.haftada hissettigimde bile doktor şaşırmıştı...
Göbişte 4 yada 5. Ayda birden pörtler annesi suan oluşan şişkinlik varsa bile gazdır çok minik daha...

Bu haftalardayken her doktor söylemiyo,söyleyenlerde genelde kesin olarak söylemiyo.Zaten bikaç hafta sonra net öğrenebiliyorsunuz.Gerçi benim yaramaz beş aylıkken bile göstermedi kendini,doktorlar tahmini konuşuyordu hep.Beşinci aydan sonra zor öğrenebildik...

Hata payı çok olan bir konu,yani kiz gibi görüyorum ama sakin bir şey alma kesin değil şeklinde söylüyorlar.Zaten 100/50 kiz 100/50 erkek degil mi ihtimal ne öğrendim ben şimdi diyorsun:confused:En zor dönemin yaşı ellinin üstündeki tüm kadin akrabaların başta annen ve kayinvaliden rüyalarında senin çocuğu görecekler ve sabahın körü gecenin yarısı demeden arayıp "Naein bak benim kalbim temizdir senin çocuğun cinsiyeti...olacak " diyecekler.:halay:

Back
X