hamilelik çok uzun

ceylinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
481
1
46
Diğer
kızlar hamilelik o kadar uzun geliyorki bana sanki kendimi bildim bileli hamileyim son aylar hiç geçmiyor

ay bende erken doğuedum diye üzülüyorum..keşke içimde daha çok kalsaydı kuzum..aynı bedende iki yürektik...şimdi ise kalbim onun bedeninde atıyor...

hiç üzülme üzülcek ne var canım ne güzel kucağına alabilmişsin sağlıcakla büyütürsün inşallah

valla banada çok uzun geldi bu hamileliğim. yarın 36. haftaya gircem kısmetse biri yarın doğurcan dese havalara uçardım kesin. yıllardır hamile gibiyim. sanırım zorlu geçince insan böyle hissediyor. birde hiç görmediğin birini özlemek varya işte asıl zoru o. eşim, oğlum ve ben kızımın yolunu öyle bir gözlüyoruzki bi gelsede artık dört kişi olsak diye can atıyoruz.

bende ilkinde öyleydim hele son 2 ay geçmek bilmedi sanki nasıl uzun gelmişti..ama doğumdan sonrada bir süre sonra içimde olduğu zamanları özledim çok garip..

bEN DE 39+1 DEYIM bana bu hafta yıl gıbı gelıcek heralde.hele cınsyetını ogrendıkten sonra hıc gecmemıstı. Bazen de hıc cıkarasım gelmıyor kızımı boyle sadece bana aıt, ama cıkınca elden ele gezıcek ama kıskanıcam

7 aylık hamişim sanki 7 yıldır hamileyim kızımı çok özlüyorum onu bir an önce kucağıma almak istiyorum ama zaman o kadar yavaş geçiyor ki.. Allahın izniyle kucağımıza alalım yavrularımızı

ben çok istiyorum bir an evvel o günün gelmesinii kucağıma alıp koklamayıı vakit günler geçmiyorr inşalahh hayırlısıyla doğum zamanımız gelir ve sağlıklı bi şekilde alırız inşalahh

henüz 4 haftalık hamileyim önümde upuzuuun aylar var. harbiden çok uzun geliyor insanın gözünde büyüyor..

beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır

bebeklermiz sağlıkla gelsinler bizler geçirdiğimiz dokuz ayı bir çırpıda unutucaz.

herkese keyifli hamilelikler...

valla ilerde bi bakacaksınız nasıl geçmiş anlamayacaksınız,bi bakmışsınız çocuk büyümüş..

gerçektende uzun ama çok uzun gibi Rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.günler haftalar aylar çabucak gelip geçsin hayırlısıyla inşallah

valla ilk aylarda nasıl geçicek derken birden geçip 32 ye gelmiştim şimdi 38+1 günlük hamileyim ve sanki geçmiyo günler hergeçen gün yeni bi ağrıyla uyanınca iyice zuzun gelmeye başladı genede hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım diye dua etmek lazım darısı herkesin başına

ay iyiki fil değiliz. onların gebeliği 2 yıl sürüyormuş. çekilirmi yahu 2 yıl. askerlikten bile uzun

aslında çok uzun değil ama bebişlerimizi kucağımıza almakta sabırsızlanıyoruz tabi bende :)))) onun için uzun geliyor rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın benimde az kaldı sayılır 33 haftalık oldu

almira canım ilk aylar çabuk geçti çok farkında olmadık ama son aylar geçmiyor günler durdu sanki Rabbim hayırlısıyla herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Valla ben basda nasil gecer bu 9.ay diyordum ..
sonra sorunlu bi hamilelik vede erken dogum riskim olunca tadini cikarmaya calisiorum
son günlerim olabilir cünkü melegim erken gelirse .. ki dua eder oldum bugün gelme yarin gel diye
dogdukdan sonra hamileligimi özlücem gibime geliyor

zederdi senin bitmiş artık hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

canım bır de bana sor. dun yazmısım buraya. sankı gecen hafta yazmısım gıbı gelıyor aslında daha uzerınden bır gun gecmıs. son gunler sabırsızlık ıcındeyım :84:

almira canım ilk aylar çabuk geçti çok farkında olmadık ama son aylar geçmiyor günler durdu sanki Rabbim hayırlısıyla herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

saol canıım gerçekten son günlerde her gün yeni bi sıkıntı çıkınca çok uzamış gibi geliyo 2 gündür felaket bi kalça ağrısı yaşıyorum yürüyemiyorum bu gün doktor kontrolüm var artık haftada bir gidiyoruz nasıl yürüyücem bilmiyorum kayınvaldemle gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…