Hamilelik de bulantı

Kubo021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
833
1.161
43
Hamilelik de bulantı kaçıncı haftalarda başlar, her hamilelik de bulantı olur mu bulantısısız hamilelik geçiren var mı kızlar

Hamilelik de bulantı kaçıncı haftalarda başlar, her hamilelik de bulantı olur mu bulantısısız hamilelik geçiren var mı kızlar
Bildiğim şey 6.haftadan sonra.
Yani beta değeri binleri aşınca başlıyor. Ama hiç etkilenmeyenler de var.

Hamilelik şüphem mide bulantımla olmuştu,şu an ara ara devam ediyor ama kusma hiç olmadı

Benim çok çok çok az bulantım olmuştu. Anneciğimin de bulantısı olmamış.

6.haftada sabah bulantilari basladi bende kalbi duyulduktan sonra yani. 7.haftanin sonunda dogruda tum gun bulantilariyla beraber baya zorlandim surekli istifar halindeydim 3 ay dolana kadar devam etti yani erkenden baslamiyo en azindan beta belli bi duzeye cikmadan en som baktirdigimda 4300lerdeydi ve hic biseyim yoktu sonradan olan oldu

6 hafta mide bulantısı başladı. Hiç benden ayrılmadı kokular yemek yaparken, çok zorlandım. 3 ayım bitti şükürler olsun bitti. 17 hafta ya giriyorum. Haftada 3 kez baş ağrısı ve kabızlık sorunu yaşıyorum. Sorunsuz yaşayanlara imreniyorummm

Bende de 6. Haftadan sonra başladı

Benim 3 aylıkken başladı 6 ay dolana kadar devam etti ama ilk 3 ay hiç bulantım olmadı

Benim de 6. Hafta başladı. 8. Haftadayim devam ediyor bulantim

Bulanmak ne kelimeydi 9 ay boyunca kustum 7 8 kilo verdim zor topladim hastanede yattim 2 kez hicbirsey yiyemedim sukur ki oglum 4 kiloya yakın dogdu.

Zofer ile kusmadan uzun sure duruyordum baya etkili ilaçtı zaten tek o etki etti. Bu kusma yuzunden hamileligimi yaşayamadım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…