Hamilelik de ishal

Elfygt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
3
1
36
29
Merhaba hamile anneler , benim 4 gündür ishalim var bir gün sürekli oldu o gün acile gittim iki tane serum verdiler sıvı takviyesi ertesi gün geçti şu iki gündür yine var ama ilk gün ki gibi sık değil 24+3 haftalık hamileyim bebeğimin suyuna etki eder mi bilmiyorum çok korkuyorum, bursa dan Erzurum a tatile geldim hava değişimi mi yoksa başka bir şey bilmiyorum,daha önce yaşayan var mı tavsiyeleriniz var mı ?

sakaryadan kayseriye geldim 33 haftaligim。bende 3 gun cok kotu ishal mide bulantisi kusma yasadim bende serum yedim ama ishalken bebegin hareketleri azalmisti serumla toparladik gecen haftaydi。sukur duzeldim suyu etkilemedi iyiyiz ikimizde

sakaryadan kayseriye geldim 33 haftaligim。bende 3 gun cok kotu ishal mide bulantisi kusma yasadim bende serum yedim ama ishalken bebegin hareketleri azalmisti serumla toparladik gecen haftaydi。sukur duzeldim suyu etkilemedi iyiyiz ikimizde
Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız ekstra bişey yaptınız mı ishal için

Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız ekstra bişey yaptınız mı ishal için

amin ins hepimizdekuzenim limontuzu yut demisti sadece bikere yuttum ondanmi bitti bilmiyorum ama hala karin agrisi ara ara devam ediyor。 sizede cok gecmis olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…