Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişe etmeyin.Bir gün sonra tekrar kan verin o zaman iki katı artıyorsa sağlıklı demektir.Gözünüz aydınnKizlar bugün kan verdim adetime iki gün var.34.70 normal mi düşük mu değerim yükselir mi acaba![]()
Teşekkür ederim ins yarın vereceğim tekrarEndişe etmeyin.Bir gün sonra tekrar kan verin o zaman iki katı artıyorsa sağlıklı demektir.Gözünüz aydınn![]()
Canim belirtin var miKizlar bugün kan verdim adetime iki gün var.34.70 normal mi düşük mu değerim yükselir mi acaba![]()
İns rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu versin cnmBenim 1.49 ahh keske ben de yüksek değer görseydim
Adetin kaçınci günü canım kanaman var mı inşallah kimyasal değildirMerhaba, 4,18 değer yükselir mi acaba çok sancım var kimyasal mı geçiriyorum acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar
Canım daha varmış adetine merak etme inşallah sağlıklıdıradete 4 gün var canım kanamam yok şans eseri antibiyotik kullanıcam diye yapmıştım bi baktım test pozitif ama kan değerim 4.18 korkuyorum kimyasal diye![]()
İnşallah canım benimCanım daha varmış adetine merak etme inşallah sağlıklıdır
Merhaba tekrar test baktınız mıİnşallah canım benim![]()