hamilelik değilse nedir bu???

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır bebek isteyen biri olarak her ay ümitle bekledim ama hep üzüldüm ümitlerim yıkıldı regl olunca...
her ay psikolojik olarak şartladım kendimi ama bu ay çok acayip bişey var bende...
erken yumurtlamam oluyo (adetimin 8.günü)çatlama başlıyo...

gelelim asıl meseleye yeni adet tarihim ayın 10 u fakat bende yaklaşık 1 haftadır çok fazla bi göğüs şişliği ve acısı var öyleki göğüs ucuna elimi süremiyorum eşimin kolu çarptı geçenlerde adama vurdum o acıyla siz düşünün artık :1: sanki ameliyat olmuşumda göğsümde dikiş var o denlice bi acı var üzerine falanda asla yatamıyorum...

adetime henüz 1 haftadan fazla var hayatımda ilk defa göğüs ucumun bu şekilde acıdığını hissettim sizce bu ay oldumu?
çok merak ediyorum çatlıycam gribim inatla ilaç içmiyorum bu ay kafama takmıycam demiştim ama yine olmadı...

Canim benimde ayni belirtim var batima 8 gun var. Ama yumurtlama zamanimdan beri ilk gogus ucum arkasindan butunu agrimaya basladi sisti felaket aciyor. Benim regl oncesi gogus hassasiyetim olurdu aynen bu sekil.ama cok erken basladi bu kez.

[COyırlısıyla kLOR="#0000CD"] Allahtan herzaman hayırlısı. demek ki daha zamanı gelmemiş.üzülme sakın şöyle bir örnek vereyim.komşumuzun gelini,teyzemin kızı,arkadaşım, eşimin halasının kızı bu saydıklarımın hepsinin evlendikten sonra 3 veya 4 sene çocukları olmadı.artık umutlarını kesmişlerdi.doktor doktor gezdiler.sonradan hepsininde çocukları oldu.arkadaşım ikinciye hamile.hiç üzülme inşallah en yakında kucağına alırsın bebeğini.1,5 sene fazla değil bir ufak sorun olmuştur.belirtilerin hamileliktede oluyor,adete yakında oluyor.gününü geçtiğinde kandan tahlil yaptır kesin doğru çıkıyor.[/COLOR]

sadece göğüs acısı hamilelik belirtisi olamaz. çünkü benim normalde adet olurken göğsüm acımaz ama geçen ay dediğin gibi acıdan öldüm sütyen takamıyodum ama hamile falan değilim,öyle bi çalışmam da yok. demek ki bazen hormonlardan falan olabiliyo böyle. adet gününü beklemen lazım ümitlenme çok sonra üzülürsün. inşallah adet günün geldiğinde regl değil bebek görürüsün :)

Canim benimde ayni belirtim var batima 8 gun var. Ama yumurtlama zamanimdan beri ilk gogus ucum arkasindan butunu agrimaya basladi sisti felaket aciyor. Benim regl oncesi gogus hassasiyetim olurdu aynen bu sekil.ama cok erken basladi bu kez.

ilk defa böyle bişey oluyo canım bana yaa...hamilelik değilse hormonlarda bi anomallik vardır ozaman çünkü prolaktin tedavisi görüyordum ilacı geçen ay bıraktım...inşallah hamişizdir...

[COyırlısıyla kLOR="#0000CD"] Allahtan herzaman hayırlısı. demek ki daha zamanı gelmemiş.üzülme sakın şöyle bir örnek vereyim.komşumuzun gelini,teyzemin kızı,arkadaşım, eşimin halasının kızı bu saydıklarımın hepsinin evlendikten sonra 3 veya 4 sene çocukları olmadı.artık umutlarını kesmişlerdi.doktor doktor gezdiler.sonradan hepsininde çocukları oldu.arkadaşım ikinciye hamile.hiç üzülme inşallah en yakında kucağına alırsın bebeğini.1,5 sene fazla değil bir ufak sorun olmuştur.belirtilerin hamileliktede oluyor,adete yakında oluyor.gününü geçtiğinde kandan tahlil yaptır kesin doğru çıkıyor.[/COLOR]

saol canım morel verdin...
bu 8 gün nasıl geçer onu bilemiyorum :(
zaten bu ayda olmassa ben doğruuu rahim filmine gidiyorumm :(

sadece göğüs acısı hamilelik belirtisi olamaz. çünkü benim normalde adet olurken göğsüm acımaz ama geçen ay dediğin gibi acıdan öldüm sütyen takamıyodum ama hamile falan değilim,öyle bi çalışmam da yok. demek ki bazen hormonlardan falan olabiliyo böyle. adet gününü beklemen lazım ümitlenme çok sonra üzülürsün. inşallah adet günün geldiğinde regl değil bebek görürüsün :)

geçen gün bazayı kaldırdım kaldırırkende zorlandım sonrada kasığıma ağrı girdi ara sırada iğne batması şeklinde ağrı oluyo sol kasığımda ama bununda üşütmekle ile ilgili sebebi olabilir kendimi yatışmaya ve sabıra davet ediyorum ama olmuyor :1:

Canım insallah umutların gerçek olur.Benimde gögsüm agrımıştı adetime 5 gün kala geç beliren silik cizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim.İnsallah Allah banada sizlerede her isteyene bu duyguyu tattırır.Bebegimizi kucağımıza alırız.

Canım insallah umutların gerçek olur.Benimde gögsüm agrımıştı adetime 5 gün kala geç beliren silik cizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim.İnsallah Allah banada sizlerede her isteyene bu duyguyu tattırır.Bebegimizi kucağımıza alırız.

inşallah canım yaa bebeğinide ALLAH bağışlasın :nazar:
bugün tam 7 gün var batma şeklinde olan kasık ağrım yanma şeklinde ve ağrı şeklinde geldi sabah uyandığımda sonra kesildi...
eğilirken belim ağrıyo falan ama ben yinede bu ay hamileyim diye çok ümit etmiycem eşimede hiçbişey demiycem...
her ay başka bi hüsran :(

Back
X