Hamilelik denemeleri

papatyam474

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
25
3
1
34
34 yaşındayım düzenli regl oluyorum 28 günde bir 7 yıl normal korunuyorduk 2 ci çocugu düşündüğüm için korunmayı bıraktım üç aydır korunmuyorum yumurtlama günlerimde de ilişki olmasına rağmen hamile kalamadım sizler ne yaptınız bu durumda ne yapmam lazım acaba bu zaman dilimi nasıl siz gebelik için kaç ay beklediniz ?

34 yaşındayım düzenli regl oluyorum 28 günde bir 7 yıl normal korunuyorduk 2 ci çocugu düşündüğüm için korunmayı bıraktım üç aydır korunmuyorum yumurtlama günlerimde de ilişki olmasına rağmen hamile kalamadım sizler ne yaptınız bu durumda ne yapmam lazım acaba bu zaman dilimi nasıl siz gebelik için kaç ay beklediniz ?
2 yıl denedim bende 37 yaşındaydım 39 oldum yani o sırada nedense deli gibi 2. çocuk istiyorum sebepsiz inferlite ama yaşa bağlı daha da zorlaşacak diye tüp bebek tedavisi ile ikinci çocuğum oldu tabi bu aşamaya kadar herşey denendi. yaş faktörü olmasa beklerdim ama yaşta geçiyordu malesef

bence tamamen sağlığımızla ve ruh halimizle alakalı. sağlığıma dikkat etmeye başladığımda hep gebe kalmam kolaylaştı. bir de ruh halim daha iyiyken. gebe kalamıyorum diye stres olduğumda hiç olmuyordu. ne zaman aman olmazsa olmasın dünyanın sonu mu kafasına girdim ondan sonra son iki gebeliğim de peş peşe oldu.

Benim ilk gebeliğim. 25 yaşındayım. Bi sağlık sorunumuz yok, düzenli regl görüyorum. Yaklaşık 1 sene sonra hamile kaldım. Foliborn Myforce diye bi takviye vitamin kullandım 2 ay sadece.

Back
X