lohusalık depresyonunu duymuştum ama hamilelik depresyonu varmı bilmiyorum yada bu yaşadığım durumun tarifi? öncelikle sanırım fiziksel görünüşümden dolayı kendime güvenimi kaybettim, beni erkek sinekten bile kıskanan eşim hamileliğin verdiği rahatlıktan olacak sallamıyor derecesinde.. durum terse döndü ben hiç kıskanmazken şimdi bayan iş arkadaşlarının iş için aramasını ,parfümü fazla sıkmasını vs.. dünyanın en büyük sorunu haline getirip ağlamak için yer arıyorum.Zaten bebişten dolayı kardeş gibi olduk... hamilelik sanırım insanı sevgi ve ilgi açı yapıyor istediğim ilgiyi göremeyince çıldırıyorum sanki ,artık eskisi gibi tek başıma çıkıp gezip dolaşmalar da yok( yoruluyorum) doğum yapınca geçecek diye umuyorum ama sanırım hayatımızda gerçekten kocamannn bir sayfa açılıyormeleğimden önce ve sonra diye..
arkadaşlar bende de var hamilelik deprasyonu....evde bağırıyorum eşime işyerinde elemanlara bağırıyorum ...Onlarda bir yere kadar anlayış gösterir bende frenlemeye çalışıyorum kendimi olmuyor bir bakıyorum yine küçük dilim görünene kadar bağırmışım elemanlara..Kaçacaklar bir gün elemansız kalacağım...
merhaba, hamilelikte 7. ayım bitti ve o kadar kötü bir dönem geçirdim ki ne eşim nede ailesi destek oldu. 2. ayımın sonunda eşimin annesi kapıyı çaldı bu arada biz yan yana oturuyoruz 5 yıldır, "kaynanasına iyi davranmayan gelinin çocuğu özürlü olur" dedi ben neye uğradığımı anlamadan siz ne diyorsunuz diyemeden kaçtı apartmandan aşağı indi. akşam eşime anlattım "sen yanlış anlamışsındır" dedi. günler geçtikçe öfkem nefrete döndü ve eşimden de ve onun ailesinden de "çünkü hepsi bana sen yalan söylüyorsun bizim annemiz dindar birisi asla böyle bişey demez" den sonra , kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissettim ki ve hala eşim bana o mumameleyi yapıyor. Tam 5 aydır ağlamadığım bir gün yok. Akşamları eşim eve geldiğinde kendini direk bilgisayara bağlıyor, yapa yalnız günler geçiriyorum kendi aileme gelince babam kanser hastası eğer duyarsa üzüntüsünden hastalığı artar mı diye endişe ettiğim için anlatamadım. Allah kimseye böylebir hamilelik dönemi yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?