- 21 Eylül 2021
- 719
- 1.669
- 63
Öncelikle herkese merhaba. Ne kadar yazabileceğimi kestiremiyorum bu sebeple uzun olursa affınıza sığınıyorum. Evliliğimin 3. Yılı olacak temmuz ayında ve şuan 33 haftalık hamileyim. O kadar bunaldım ki dün gece hüngür hüngür ağladım. Hamileliğim hem ağrılı geçiyor hem de kendi ailemden yana sıkıntılarım var. Annem babamdan boşanma kararı aldı ama çok sancılı bir süreçleri var her ikisi de çocuk gibi davranıyorlar 3 tane kardeşim var ve onlar adına çok üzülüyorum bu kaosun ortasındalar. Ben şehir dışındayım onlardan uzaktayım ama o kadar benciller ki bütün çocuklarına hissettiriyorlar birbirlerine karşı saygısızlıklarını ve nefretlerini. En sonunda engelledim onları arayıp sormasınlar diye ama ne çare babannem bugün beni aradı yine bir ton laf etti babam şöyleymiş annem şöyleymiş bilmem ne. Ben o kadar çok bunaldım ki içimde büyük bir korku var. Hem doğum korkusu hem de yalnızlık. Zaten uzak memlekette yaşıyorum ve bana hiç destek olmadılar maddi yönden. Kendimi bildim bileli ailemin borcu var buradaki kızlara bakıyorum bizden çok farklı anne babalarının desteği maddi manevi her yönden üstlerinde. Benimkilere bakıyorum maddi desteği geçtim bu dönemde bir de bana travma yaşattılar. Boşanmadır bilmem ne. Bebeğim için güçlü olmaya çalışıyorum ne kadar yapabiliyorum o da meçhul bir hafta geriden geliyormuş kilosu. Sırf onun için sağlıklı yemek yiyorum daha çok dikkat ediyorum haydi gayret derken, yediğim her şeyi afedersiniz geri çıkarıyorum. Geceleri ağır mide yanmaları, uykusuzluk ağrılar tüm bu psikolojik travmaların üstüne bana çok ağır geliyor. Çok şükür eşim de ailesi de bana karşı iyiler onlar destekçiler. Ama ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ailem yanımda değil doğumuma gelseler sıkıntı gelmeseler sıkıntı. Çok çıkmazdayım canım o kadar yanıyor ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Haykıra haykıra ağlamak geliyor içimden ama ben sadece gülüyorum. Kardeşlerime üzülüyorum, anneme üzülüyorum ama hiç kimse acaba bu kız iyi midir demiyor. Nasıl rahatlayabilirim bu duygu durumumdan nasıl çıkabilirim bana yardım edin