Hamilelik detayları ve yasadıklarım sizlerde aynı mı kızlarr

Keskeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
161
47
36
Kızlar 7 aylık hamıleyım ve iştahsızlık halsizlik dönemıne girdim sanırım. geceleri bir defa muhakkak uyanıyorum elma yıyorum su ıcıyorum yatarken genelde sol tavsıye edılse de ben nedense sag tarafımda rahat yatıyorum , sıcakların etkisi ile ve çalıştıgım ıcın ayaklarım çok şişiyor akşamları soguk suyaa koyuyorum sabah gecmış oluyor ama gunduz baya sıkıntılı.. Bebeğim tekme atıyor çok şükürr amaa yumrulmaa daha fazlaaaa :KK66: tırnaklarım ve saclarım cok hızlı uzuyorrr saçlarımıı boyayamıyorum veee beyazlarım cogaldı boyamayı dusunuyorum.. Eşim benden cok bebeğimizlee ilgilenip onla konusuyorr bazen kıskanıyorum :p Hamilelikten olsaa gerek herseyden sıkıntı alıyorr her ınsana sınır oluyorum tahammulsuzluk var bıraz.. çok terlıyorum ateş ateş yanıyor vucudum sankı .. özel bölgemdeee hamlamış gbi bir agrı baslıyorr özellikle akşamları sağa sola dönerken o agrıyı acayip hissediyorum.. tüylerim yavas uzuyor sankı seyreldi gibi.. Şimdilik yasadıklarım bunlarr kızlarrr ya sizz.

ben 23+5 oldum bugün ve bende çalışan bi hamileyim sıcakların etkisinden mi ağırlaşıyorum diyemi biraz fazla koşuştursam işe güce hemen nefes nefese kalıyorum yoruluyorum bugün az kalsın bankada kendimden geçecektim zor toparladım kendimi anlamadım belkide biraz fazla hareket ettim 3-4 yere ödeme yapmam gerekiyodu aybaşı ödemelerimiz oluyor. yani onun dışında pazardan pazara evimi temizlerim silme süpürme pazar çok yoruldum o yorgunluğu atana kadar salı oldu. 2 günde anca kendime gelebildim. geceleri aralıksız uyurdum göbek büyüdü büyüyeli son zamanlarda artık çok sık uyanır oldum sürekli sola dönük uyuyamıyorum sağ sol dönüşümlü uyuyorum. bi tane bacak aramda bi tane de kollarımı atıp sarıldığım bi yastığım var. bi tanede başımın altında ki etti 3 :) tam 3 yastıkla uyuyorum.

Bende 22+3 um vallahi sende kendimi gordum. Saclarimin hızlı uzamasi ve beyazlamasi disinda. Ya tirnaklar bu kadar cabuk mu uzar yahu?

Bende bel agrisi cok fazla oluyor. Hele sabah uyandim mi bel agrisindan duramiyorum kalkip yuruyorum. 1 saate ancak geciyor.

Ayaklarim benimde sisiyor ama buralar hala daha serin oldugundan sicaklikla ilgili cok sorunim yok ama tahammulsuzluk bende de var.

Bende nedense sagimda daha rahat uyuyorum sol tarafima donuyorum ama hemen saga donme istegi geliyor. V

Benim ikinci cocugum bazen dogsada kurtulsam diyorum sonra basima neler gelecegini bildigimden bugunlerin tadini cikar diyorum kendime :)))

Bende bel agrisi cok fazla oluyor. Hele sabah uyandim mi bel agrisindan duramiyorum kalkip yuruyorum. 1 saate ancak geciyor.

Ayaklarim benimde sisiyor ama buralar hala daha serin oldugundan sicaklikla ilgili cok sorunim yok ama tahammulsuzluk bende de var.

Bende nedense sagimda daha rahat uyuyorum sol tarafima donuyorum ama hemen saga donme istegi geliyor. V

Benim ikinci cocugum bazen dogsada kurtulsam diyorum sonra basima neler gelecegini bildigimden bugunlerin tadini cikar diyorum kendime :)))
BAŞIMIZA NELER GELİYORR ANLATSANAAA BENIMKI ILK DINLEMEK ISTERIM CNM :)

X