- Konu Sahibi sendemibrutus
Kızlar merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi..Hamile olduğumu öğrendikten sonra eşimle yalnızca bir kez birlikte olduk o da korka korka( korktuk yarıda bıraktık) sonrasında denemedik ilk cocugumuz korktuk bisey olur diye.Dogum yapalı 4 ay oldu bu 4 ay içerisinde sadece birkez birlikte olduk yani koskoca 1 yılda biri yarim olarak yalnızca 1.5 kez birlikte olduk.Her defasında ben teklif ediyorum artık yoruldum..Adam bana yanaşmıyor bildiğin naber kanka moduna gireceğiz bir ara çok büyük kavga ettik sürekli telefon elinde tuvalette bile beni aldatmaz aldatıcak biri degil kendimden şüphe ederim kocamdan etmem yani cinsellik düşkünü değil mi desem tamam düşkün olmasın ama gerektiği kadar bile yok..Yorgunum yorgunum yorgunum yani haftada bir gece uykusundan feragat etsin bn anne olduğumdan bu yana herşeyden feragat ediyorum.Her akşam aynı hoşgeldin günün nasıl geçti iyi sen nptin işte çocukla yemek ye biraz çocukla oynasın çay hopp uyku...Yoruldum hep yorgunluğundan...Yoruldum bn eşime yanaşmasam 1 sene elini sürmez artık bnde söylemiyorum lohusalık 40 günü cikin 4 ay oldu daha teklif etmedi peki bnm günahım ne ?