Hamilelik düşünenler öncesinde doktor kontrolüne gidiyor mu

herass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
49
6
1
Merhaba bayanlar hamilelik düşünmeye başladığımızda doktor kontrolüne gitmeli miyiz ve en uygun hangi dönemde gitmeliyiz adetliyken mi sonrasında mı

Merhaba
Ben gitmiştim, doktor gerekli muayeneyi yapıp folik aside başlatmıştı. Böylece 1 yıla yakın folik asit kullanmış oldum. Gitmen iyi olacaktır. Ultrasonda görülebilecek herhangi bir sıkıntı varsa önceden öğrenmiş olurdun, ayrıca beslenme konusunda da seni yönlendirecektir. Hayırlısı olsun.

Merhaba bayanlar hamilelik düşünmeye başladığımızda doktor kontrolüne gitmeli miyiz ve en uygun hangi dönemde gitmeliyiz adetliyken mi sonrasında mı

merhaba,

öncelikle sağlık ocağında kan değerlerine vs baktır istersen. takviye gerekebilir. kan , b12, demir eksikliği vs.. birde hormon testi yaptırabilirsin gebeliğe engel durum varmı diye. varsa öncesinde müdahel etmekte fayda var.. onuda devlet hastaneleri reglinin 3. günü yapıyor. ultrasanla vs alttan muayene denilen tarzda birşey yapılıyor..

Teşekkür ederim adetken gtmek daha iyi diyorsunuz yani peki o zaman alttan muayene Nasıl yapılacak:/

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim adetken gtmek daha iyi diyorsunuz yani peki o zaman alttan muayene Nasıl yapılacak:/

hormon testi reglinin 3. günü yada 4. günü yapılıyor. 3. güne denk getirmeye çalış. önce kan alıyorlar..bende çok utandım muayenede ama sonra aslında çok normal bir şey olduğunu düşündüm. eğer istemezsen muayene için başka zaman gel dedi. benim için sorun olmaz çekinmeyin lütfen deyince bi cesaret yattım ekrana odaklandığı için muayene sırasında rahatladım

Pekiiiii çok teşekkür ederim ya acaba bu testler özel hastaneye gitsem çok mu tutar devlet hastanesine mi gitsem yoksa

Canim selam, ben gittim 3 ay evvel, hormon testleri yapti ama adet degildim bana test yapildiginda,bir problem yok dedi folik asit verdi.
Bence en dogrusu düşünüyosan gitmen.

Git tabi cnm adetin in 3.günü git folik asit başlatır doktorun ben gitmistim

Adetin 3. günü giderseniz hem hormon değerlerinize bakılır.
Hem de ultrasonla kist falan varsa daha net görünür.

Çok teşekkür ederim gideceğim inşallah
Canim selam, ben gittim 3 ay evvel, hormon testleri yapti ama adet degildim bana test yapildiginda,bir problem yok dedi folik asit verdi.
Bence en dogrusu düşünüyosan gitmen.

Git tabi cnm adetin in 3.günü git folik asit başlatır doktorun ben gitmistim

Adetin 3. günü giderseniz hem hormon değerlerinize bakılır.
Hem de ultrasonla kist falan varsa daha net görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…