- 12 Nisan 2017
- 73
- 60
- 3
- Konu Sahibi Yorgunhoca
-
Yeniyim pek nasil kullancagimi bilmiyorum
Kizlar ne olur bir akil verin 6 aylik hamileyim esimle ve esimin ailesiyle de ciddi problemlerim var durmadan cocuga bakmicaklarini lohusaliga gelmiceklerini soyluyolar bense onlardan nefret etmrkle birlikte el gun ne der kaynanasi gelmedi ilgilenmedi derler anneme dunurlerini sorarlar annem uzulur gibi sacma sapan duygusalliklarla sabahtan aksama kadar agliyorumhamilelikte delilik derecesinde anneci oldum aman anneme kmse bise demesin kimse laf isittirmesin dedikodulara muhatap kalmasin abartiyorum dimi
Ama yine de elaleme karsi utancam dicekler ki bak gelmediler sahp cikmadilar hep kendi annesi ilgilendi diyeSenin derdin benim istediğim şey resmen ya... Ben de doğumdan sonra kimseyi istemiyorum. Özellikle eşimin ailesini, muhtemelen oğlumu kıskanacağım çünkü. :) Sahiplenecekler, kendi çocuklarıymış gibi davranacaklar, belki de kucağıma vermek istemeyecekler falan filan. Düşük yaptığımda cenin genetik teste gidecekti, bana göstermemişti kv. Ondan herhalde öyle bir düşüncem var. Bir de onların yanında rahat edemeyeceğim tabii ki, nazım falan da geçmeyecek. Gerildiğimle kalacağım, hep olduğu gibi olan bana olacak gene...
Kizlar ne olur bir akil verin 6 aylik hamileyim esimle ve esimin ailesiyle de ciddi problemlerim var durmadan cocuga bakmicaklarini lohusaliga gelmiceklerini soyluyolar bense onlardan nefret etmrkle birlikte el gun ne der kaynanasi gelmedi ilgilenmedi derler anneme dunurlerini sorarlar annem uzulur gibi sacma sapan duygusalliklarla sabahtan aksama kadar agliyorumhamilelikte delilik derecesinde anneci oldum aman anneme kmse bise demesin kimse laf isittirmesin dedikodulara muhatap kalmasin abartiyorum dimi
OhaOhoooo.gelmesse gelmesin.sen kocanla iyi olmaya bak.gerisi boş.ben hamileliğimde biraz ruhsal sorunlar geçirmiştim.bebegime birşey olur korkusuyla aşırı titizlik hastalık boyutunda. Sağ olsun eşim beni hep idare etti.ama eşimin babanesi.pislik.iki birde 7 aylık hamile halimle , eşime sürekli boşa bunu.doğum olunca boşa gitsin.ben sana başkalarını bulurum.evlendiririm.ne kadar üzücü.ama yavrumu düsündum.üzmedim kendimi.esimle aramı hep iyi tutmaya çalıştım ama o da etkileniyordu babanesinden.dogumdan sonra seni boşayacam diyip duruyordu.babanesi ameliyat olduğunda hiçbir gelini ilgilenmemişti.ameliyattan sonra ben durdum başında.ben baktim.ameliyata hastaneye gidileceği gün bile evinde alıp ben göturdum.ogullari gelmedi.ben ona babanecim dedikce o arkamdan yuvamı yıkmaya çalışıyormus.yaşli cadı
Ama yine de elaleme karsi utancam dicekler ki bak gelmediler sahp cikmadilar hep kendi annesi ilgilendi diyeyani varliklari ayri dert yokliklari ayri dert :)
kocanız babaannesinden etklilenip , sizi doğumdan sonra boşayacağım mı diyorduOhoooo.gelmesse gelmesin.sen kocanla iyi olmaya bak.gerisi boş.ben hamileliğimde biraz ruhsal sorunlar geçirmiştim.bebegime birşey olur korkusuyla aşırı titizlik hastalık boyutunda. Sağ olsun eşim beni hep idare etti.ama eşimin babanesi.pislik.iki birde 7 aylık hamile halimle , eşime sürekli boşa bunu.doğum olunca boşa gitsin.ben sana başkalarını bulurum.evlendiririm.ne kadar üzücü.ama yavrumu düsündum.üzmedim kendimi.esimle aramı hep iyi tutmaya çalıştım ama o da etkileniyordu babanesinden.dogumdan sonra seni boşayacam diyip duruyordu.babanesi ameliyat olduğunda hiçbir gelini ilgilenmemişti.ameliyattan sonra ben durdum başında.ben baktim.ameliyata hastaneye gidileceği gün bile evinde alıp ben göturdum.ogullari gelmedi.ben ona babanecim dedikce o arkamdan yuvamı yıkmaya çalışıyormus.yaşli cadı
Aynen öyle...ama şimdi iyiyiz cok sükür.babanesi çok çenebaz.kimbilir neler diyordur hakkımda daha.ama eşim artık onu takmiyo.atlattik o günleri çok şukur.pislik kadın ya 2 yıl öncede benim kayınpederime baskı yapmıştı kavinyalidemi boşaması için :))))) boşa bu kadını boşa bu kadını...herkes eşlerini boşayacak bunun evinde bunun hizmetinde yaşayacak.. .kv ayrı bu ayri.2 tane kayınvalide var başımda vallakocanız babaannesinden etklilenip , sizi doğumdan sonra boşayacağım mı diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?