Hamilelik g3cirenler lütfen yardım

Aysel 3363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
84
56
3
28
8 aylik hamileyim midem okadar cok bulaniyo ki lavabo ve yatak odasi arasinda git gel yapyorum yiyemiyorum yedigimi geri atiyorum doktor hap yazdi ama hic bi ise yaramiyo lutfen yardm edin napmam lazm kraker falan filan ise yaramiyo hatta suan bile gidiyorum lavaboya

Çok yakın arkadaşım böyleydi ve doğurduktan 1 ay sonrası falan düzelmişti mide bulantıları.. gerçekten zor bi durum ama ne yapsak iyi gelmemişti kızcağıza da..

Ben de sen gibiyim, doğuma kusarak gittim. Bu 2. Gebeliğin yine aynıyım. Çaresi yok maalesef. Bazılarının böyle oluyor. Sık dişini az kaldı

Zencefilli su iyi geliyormuş.
1 lt ilk pet şişeye bir dilim taze zencefil atın gün içinde yudumlayın. İnşallah iyi gelir.

Ama öyle bi kusuyorum ki midem disari cikacak saniyorum terliyorum o an gozlerim yasariyo daha simdi lavabodan dondum kusuyorum ama rahatlamiyorum ya bebege zarari olur diyede korkuyorum ki bende hic derman kalmadi yataktan kalkamiyorum

Bunun malesef çaresi yok. Bazı kişilerin mide bulantısı hamilelik boyu sürebiliyor siz çok ağır geçiriyorsunuz allah yardımcınız olsun. Ben 9. aya girdim benim de bazı kokulara karşı hassasiyetim geçmedi ama istifra yok çok şükür sadece tiksinti. İnternette mide bulantısını geçiren bileklikler falan var bir araştırın derim. Denemedim ama çok merak ediyorum.

Benim 6.hafta baslayan kusmalarim 12.hafta azalip bitmisti.Senin hic mi gecmedi basindan beri
Bana acik hava,salatalik ve turk kahvesi biraz iyi gelirdi.Zencefilli sakizlar oluyomus bi de denemedim ama az kalmis sabret canim.

8. Ayda mide bulantisi tansiyon yukselmesiyle oluyor genelde diye biliyorum korkutmak istemem kesinlede yine de dikkat edin
Keske bulantiya bir care olsa.

Benim 6.hafta baslayan kusmalarim 12.hafta azalip bitmisti.Senin hic mi gecmedi basindan beri
Bana acik hava,salatalik ve turk kahvesi biraz iyi gelirdi.Zencefilli sakizlar oluyomus bi de denemedim ama az kalmis sabret canim.
Iyyy turk kahvesi mi. Kişiden kişiye değişiyor demek. 9. aydayım hala kokusunu alınca kaçacak delik arıyorum.

Bir akrabam da hamileliği boyunca mide bulantıları yaşamıştı eğer düzgün beslenemiyorsanız yediğinizi istifra ediyorsanız hastaneye gidin derim. Böyle durumlarda bebeğin beslenmesi için serum veriyorlar

Öğürmek kasılmalara sebep olabildiği için erken doğum riski oluşabilir diye biliyorum. Doktora tekrar bir görünün bence.

Acile git canim, gidasiz kalmişsin anlattigina gore

Of gercekten ne yapacagimi bilmiyorum uzanmsm suan esimde iste onuda korkutmak istemiyorum en iyisi bugun sabretmek ve yarin yada esim eve geldgi zaman hastaneye gitmek cunku gecmicek gibi

En doğrusu bi hastaneye gitmek. Bu kadar ileri hamilelikte ekstra önlem almak gerekebilir. Sağlıklı dogumlar dilerim.

kizlar kusura bakmayin o an midem cok kotuydu aceleyle yazdm 8 hafta yazacagima 8 ay yazmsm özur dilerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…