Hamilelik genetik olur mu

Sanmıyorum genetik olduğunu benm annemin hemen olmuş ablamn 2 sene olmadi benimde 9 ay, bide en önemlisi nasip :)

Annemin 7 sene olmamış sonra çifter çifter doğurmuş iki tane ikiz abim var son olarak da ben..:) ben de çok korktum anneme çeker miyim acaba diye ama çok şükür 4. ay hamile kaldım..

hamilelik bir hastalık değil ki kalıtsal olarak geçsin. Doktor değilim elbette kesinlikle alakası yoktur diyemem fakat annemin bir süre olmamış, bir kere oldu bizim.

Annemin bir buçuk sene çocuğu olmamış benimde öyle olur mu sizce

Evlenmeden önce bende genetik değildir diye düşünüyodum ama şimdi eminim. Dogurganlık bence kalıtsal bişey. az ya da çok etkisi var. Şöyle ki;

Teyzem 30seneliğe yakın evli, cocugu olmuyo sebepsiz. Hersey temiz ama yok.. Dayımında aynı şekilde olmuyodu. Sorun dayımdaydı o tüp bebek yaptırdı bi tane var şuanda.
Başka teyzemin de 4 kızı var. Onun kızlarından biri hariç, diğerlerinin cocukları hep tedaviyle oldu...
Aynı şekilde annemin amca kızlarında da cocugu olamayanlar var...

Annemde evlendigi ilk ay hamile kalmış..

Ve benim kardeşlerim… kız kardeşim 2.5 senelik evli. Cocugu olmuyo. Erkek kardeşim 9 aylık evli korunmuyolar cocugu olmuyo. Bende 8aylık evliyim ilk günden itibaren korunmuyorum ve bende de bişey yok. Şaka gibiyiz.

- yani anne tarafımda bi sıkıntı var..
Takdir Allahın. En iyisini en güzelini O bilir.

Canım zaten biz söylemiyoruz bunları tıpbın kendisi söylüyor hastahanelerin birde genetik bölümü var çocuğu olmayanlar bir süre sonra oraya yönlendiriliyor bazı testsler için soy ağacına bakıyorlar bizzat ben kendim yaşadım internetten yada sağdan soldan duyma değil yani bizzat birebir kendim yaşadım hastahanelerin GENETİK bölümünü kastediyorum madem hamileliğin doğurganlığın genlerle alakası yok neden kadın doğumlarda hastahanelerdr çocuğu olmayanlar için GENETİK bölüm var sizcede söyledikletiniz mantıksız değil mi ? Hastahaneler ve tıp dünyası bunu kabul etmişken ben zaten her annesi yada kardeşi vs. Dayısı amcası olan demiyorum kimisine gen olarak geçer kimisine geçmez ...

Son düzenleme:
Ne kadar uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim kızlar bizde öyle çok uzun hamile kalamayan Yok bir tek annem bir buçuk sene olmamış oda hem yaşı küçük hemde Rahmi tersmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…