:))) nefes egzersizi yap :),arastirmadim.ama hamilelige zarari yoktur umarim :)Kizlaaaaar, hormonlar beni fethetmiş durumda. Hic olmadığım kadar gerginim.
Resmen kontrolümü yitiriyorum bazeneskiden anlik kızacağım şeylere ertesi gün konusmayacak kadar kiziyorum ve düzelemiyorum , en ufak şeyde kavga ediyorum
Hiç böyle biri değilimdir yaaa çok rahatsizim bu durumdan.
Normalde gergin oldugumda güzel bi muzikle yürüyüş yaparım. Biraz düşünür sakinlesirim.
Şuanda hiçbir işe yaramiyor bu.
Biraz egzersiz falan yapsam iyi gelir belki ama daha ilk 3 ayı bitirmedim die korkuyorum.
Ne yapabilirim sizce kizlar, onerisi olan varmı.
Canim aslinda yapmiyorum ve aslinda hic stresli biri degilim ya hic inanamıyorum kendime, hic böyle bisey yaşamamıştım , cidden ne yapacagimi bilmiyorum, izin alacağım galiba bir süreliğine işden. Cok üzülüyorum bebişimi etkiliyorumdur dieNiye bu kadar stress yapıyorsun bak bebeğin olucak sakin ol dua et kendine iyi bak bebisin daha minicik olsada etkilenebilir
Evet bak bunu bi araştırayım.:))) nefes egzersizi yap :),arastirmadim.ama hamilelige zarari yoktur umarim :)
Üzülme bunların hepsi gelip geçici bencede izin al kafani dinle inş kısa zamanda sıkıntıların geçer hamileliğin tadını cikarirsinCanim aslinda yapmiyorum ve aslinda hic stresli biri degilim ya hic inanamıyorum kendime, hic böyle bisey yaşamamıştım , cidden ne yapacagimi bilmiyorum, izin alacağım galiba bir süreliğine işden. Cok üzülüyorum bebişimi etkiliyorumdur die
Sağol canim inşallah atlatacam kısa sürede...Üzülme bunların hepsi gelip geçici bencede izin al kafani dinle inş kısa zamanda sıkıntıların geçer hamileliğin tadını cikarirsin
Tamamen hormonlar yüzünden ben de çok alıngan ve sinirliyim eşimin en ufak lafına patlıyorum o da farkında pek bulaşmamaya çalışıyor ama ben yine de sinirlenecek birşeyler buluyorum gerçekten elimde değil. sinirlendiğin zaman hemen bebeğini düşün stres bebeğime zarar veriyor sakin olmalıyım de elini karnına koy bebişini sev ben öyle sakinleşiyorumKizlaaaaar, hormonlar beni fethetmiş durumda. Hic olmadığım kadar gerginim.
Resmen kontrolümü yitiriyorum bazeneskiden anlik kızacağım şeylere ertesi gün konusmayacak kadar kiziyorum ve düzelemiyorum , en ufak şeyde kavga ediyorum
Hiç böyle biri değilimdir yaaa çok rahatsizim bu durumdan.
Normalde gergin oldugumda güzel bi muzikle yürüyüş yaparım. Biraz düşünür sakinlesirim.
Şuanda hiçbir işe yaramiyor bu.
Biraz egzersiz falan yapsam iyi gelir belki ama daha ilk 3 ayı bitirmedim die korkuyorum.
Ne yapabilirim sizce kizlar, onerisi olan varmı.
Ay evet canim bende onu yapiyorum, sağolsun eşim cok destek bu yüzden evdeyken daha sakinim ama işde kontrolden cikiyorum, şansıma hamilelik haberini aldığımdan beri ekstra işler çıktı, normalden daha fazla çalışmak zorunda kaldım, bide bilirsiniz şirket ortamlarında cok yapmacık ve bencil ilişkiler olur, normalde sallamam ama şimdi tahammül edilmez geliyor, gördüğüm yapmacikliklari hemen insanlarin yüzüne vuruyorumTamamen hormonlar yüzünden ben de çok alıngan ve sinirliyim eşimin en ufak lafına patlıyorum o da farkında pek bulaşmamaya çalışıyor ama ben yine de sinirlenecek birşeyler buluyorum gerçekten elimde değil. sinirlendiğin zaman hemen bebeğini düşün stres bebeğime zarar veriyor sakin olmalıyım de elini karnına koy bebişini sev ben öyle sakinleşiyorum
Amin inşallah. Ben çalışmıyorum Allahtan. Sen de lafı yapıştır insanlara sonra suçu hamileliğine at hamilelik hormonları beni çok değiştirdi falan de kimse bisey diyemez hem sen rahatlamış olursunAy evet canim bende onu yapiyorum, sağolsun eşim cok destek bu yüzden evdeyken daha sakinim ama işde kontrolden cikiyorum, şansıma hamilelik haberini aldığımdan beri ekstra işler çıktı, normalden daha fazla çalışmak zorunda kaldım, bide bilirsiniz şirket ortamlarında cok yapmacık ve bencil ilişkiler olur, normalde sallamam ama şimdi tahammül edilmez geliyor, gördüğüm yapmacikliklari hemen insanlarin yüzüne vuruyorum
Ama tabi gergin bi ortam oluşuyor.
Yarınıda atlatsamda haftasonu biraz rahatlarim sonrada biraz izin alırım.
Allahım bebislerimizi koru sen bizlerede güzel bir hamilelik donemi yaşat inşallah
Amin inşallah. Ben çalışmıyorum Allahtan. Sen de lafı yapıştır insanlara sonra suçu hamileliğine at hamilelik hormonları beni çok değiştirdi falan de kimse bisey diyemez hem sen rahatlamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?