HAMİLELİK GÖZLERDEN ANLAŞILIR MI ?

HAN_ASYA

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
143
82
18
MERHABA ARKADAŞLAR

Hamilelerin gözünden anlaşılıyormuş. Nasıl oluyor bilen varmı?Bazıları göze bakınca hamile olduğunu anlıyorum diyor. Bu durumu yaşayan arakadaşlar var mı ?

Bana bunu iki kişi söylemişti ben daha bilmiyordum gebeliğimi. Nerden çıktı dediğimde bilmem yüzünden anlaşılıyor demişti iki farklı kişi. Kirpiklerle ilgili karışıklık falan gibi bişey duymuştum ama burda. Bana çok inandırıcı gelmedi ama.

Bana bunu iki kişi söylemişti ben daha bilmiyordum gebeliğimi. Nerden çıktı dediğimde bilmem yüzünden anlaşılıyor demişti iki farklı kişi. Kirpiklerle ilgili karışıklık falan gibi bişey duymuştum ama burda. Bana çok inandırıcı gelmedi ama.

Nasıl değişik oluyor ki insanın yüzü :KK33:Senin belirtilerin nasıldı adet gecikince mi anladın hamile olduğunu :KK46:

Duymuştum bunu inanmamıştım ama sonra bende hamile olduğumu kirpiklerimden anladım :))) Hemde bu yüzden 3.haftada anladım hamile olduğumu

başka hiç bir belirtim yoktu. çünkü reglime 4 gün vardı. Normal regli belirtileri gibiydi. Göğüslerde şişlik vs regli olcak gibiydim. Ama eşim yüzümde bir değişiklik olduğunu renk geldiğin falan soyleyince içime kurt düştü :) kirpik olayını da hep duyuyodum. baktığımda bir gözümdeki kirpikler çok karışıktı ordan anladım. :)

Duymuştum bunu inanmamıştım ama sonra bende hamile olduğumu kirpiklerimden anladım :))) Hemde bu yüzden 3.haftada anladım hamile olduğumu
Hayırlı olsun hamileligin tatlım. Nasıl oldu kirpiklerin. Hepsi karismismiydi. Yoksa sadece bazılarının uclarimi bükülmüştü.

başka hiç bir belirtim yoktu. çünkü reglime 4 gün vardı. Normal regli belirtileri gibiydi. Göğüslerde şişlik vs regli olcak gibiydim. Ama eşim yüzümde bir değişiklik olduğunu renk geldiğin falan soyleyince içime kurt düştü :) kirpik olayını da hep duyuyodum. baktığımda bir gözümdeki kirpikler çok karışıktı ordan anladım. :)

Tebrik ederim hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini işn. :KK46: darısı tüm isteyenlere :oops:

Kızlar benimde reglime 1 hafta varken dudaklarım kıpkırmızı olup pul pul dökülmüştü bi gariplik olduğunu anladım hemde 2-3 kez oldu, göğüs uçlarım kararmıştı ilk defa olan şeyler olunca anladım. Birde komşumuz sen çift nefes alıyosun hamilesin deyince inanmamıştım ama hamişmişim meğer. Çift nefeste düz yolda bile yürürlen nefes nefese kalıyodum ve konuşurken nefessizlikten kelimeleri yutuyomuşum sonradan farkettim.

Nasıl değişik oluyor ki insanın yüzü :KK33:Senin belirtilerin nasıldı adet gecikince mi anladın hamile olduğunu :KK46:
Yüzüme güzellik gelmiş demişlerdi. Cilt bi farklı duruyormuş. Benim hiçbir belirtim yoktu Can'ım 4 günüm geçince kan testi yaptırmıştım. Hayırlısıyla darısı başına, isteyen herkese:)

Yüzüme güzellik gelmiş demişlerdi. Cilt bi farklı duruyormuş. Benim hiçbir belirtim yoktu Can'ım 4 günüm geçince kan testi yaptırmıştım. Hayırlısıyla darısı başına, isteyen herkese:)

sağol canmm inş. :)benimde belirtim yok ama var gbi hissediyorum sadece yada çok istediğim için öyle hissediyorum :)

Az kalmış sık dişini :) 5 mayıs gibi direkt kan testi yaptır hala kırmızıları görmemiş olursan:) güzel haberlerini bekliyorum
canm ben idrar testi yaptım birşey çıkmadı 2 gün önce :KK70: kini silik felan çıkıyor diyor bende birşey çıkmadı erkendi sanırım ... inş benimde ismimin altında bebişin doğacağı tarih yazılı olur artık :KK46::KK46: :anneadayı:

canm ben idrar testi yaptım birşey çıkmadı 2 gün önce :KK70: kini silik felan çıkıyor diyor bende birşey çıkmadı erkendi sanırım ... inş benimde ismimin altında bebişin doğacağı tarih yazılı olur artık :KK46::KK46: :anneadayı:
İdrar çıkmaz zaten şimdi. Kaç aydır istiyorsunuz Can'ım?

Back
X