Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bunu iki kişi söylemişti ben daha bilmiyordum gebeliğimi. Nerden çıktı dediğimde bilmem yüzünden anlaşılıyor demişti iki farklı kişi. Kirpiklerle ilgili karışıklık falan gibi bişey duymuştum ama burda. Bana çok inandırıcı gelmedi ama.
başka belirtin var mıydı :)Duymuştum bunu inanmamıştım ama sonra bende hamile olduğumu kirpiklerimden anladım :))) Hemde bu yüzden 3.haftada anladım hamile olduğumu
Hayırlı olsun hamileligin tatlım. Nasıl oldu kirpiklerin. Hepsi karismismiydi. Yoksa sadece bazılarının uclarimi bükülmüştü.Duymuştum bunu inanmamıştım ama sonra bende hamile olduğumu kirpiklerimden anladım :))) Hemde bu yüzden 3.haftada anladım hamile olduğumu
başka hiç bir belirtim yoktu. çünkü reglime 4 gün vardı. Normal regli belirtileri gibiydi. Göğüslerde şişlik vs regli olcak gibiydim. Ama eşim yüzümde bir değişiklik olduğunu renk geldiğin falan soyleyince içime kurt düştü :) kirpik olayını da hep duyuyodum. baktığımda bir gözümdeki kirpikler çok karışıktı ordan anladım. :)
Amiin inşallah. Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsınTebrik ederim hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini işn.darısı tüm isteyenlere
![]()
Yüzüme güzellik gelmiş demişlerdi. Cilt bi farklı duruyormuş. Benim hiçbir belirtim yoktu Can'ım 4 günüm geçince kan testi yaptırmıştım. Hayırlısıyla darısı başına, isteyen herkese:)Nasıl değişik oluyor ki insanın yüzüSenin belirtilerin nasıldı adet gecikince mi anladın hamile olduğunu
![]()
Yüzüme güzellik gelmiş demişlerdi. Cilt bi farklı duruyormuş. Benim hiçbir belirtim yoktu Can'ım 4 günüm geçince kan testi yaptırmıştım. Hayırlısıyla darısı başına, isteyen herkese:)
Çok isteyince öyle olabiliyor ama gerçek de olabilir. Batın ne zaman?sağol canmm inş. :)benimde belirtim yok ama var gbi hissediyorum sadece yada çok istediğim için öyle hissediyorum :)
benim regl 3 mayıs :) Bittercik umarım gerçek olurÇok isteyince öyle olabiliyor ama gerçek de olabilir. Batın ne zaman?
Az kalmış sık dişini :) 5 mayıs gibi direkt kan testi yaptır hala kırmızıları görmemiş olursan:) güzel haberlerini bekliyorumbenim regl 3 mayıs :) Bittercik umarım gerçek olur
canm ben idrar testi yaptım birşey çıkmadı 2 gün önceAz kalmış sık dişini :) 5 mayıs gibi direkt kan testi yaptır hala kırmızıları görmemiş olursan:) güzel haberlerini bekliyorum
İdrar çıkmaz zaten şimdi. Kaç aydır istiyorsunuz Can'ım?canm ben idrar testi yaptım birşey çıkmadı 2 gün öncekini silik felan çıkıyor diyor bende birşey çıkmadı erkendi sanırım ... inş benimde ismimin altında bebişin doğacağı tarih yazılı olur artık
![]()
![]()