• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik haberi çevreye ne zaman söylenir

kedi severm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
83
9
1
29
7 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışı için gidicem doktora kalp atisi duyulursa aileme vs ne zaman haber vermem sağlıklı nazar değme olayları da malum

Ben 12 de söyledim ama nazardan değil herkes hamile kalıyor düşük vs olursa kimseyle uğraşmak istemedim ilk gebeliğimde 6. Haftada söyledim öğrenir öğrenmez 11. Haftada düşük oldu

Ailelere kalp atışını duyunca onun haricinde kimseye söylemedim sadece soranlara evet hamileyim dedim

aileme falan kan testim pozitif çıktığı gün söyledim ilk gebeliğimde. baska kimseye söylemedim. sorarlarsa söyledim sadece.

şu an ikinci gebeliğim ve esim dısında kimse bilmiyor 😂

Ailelere 2.5 aylıkken söyledik yakın cevremize yaklasık 5 aylıkken

Son düzenleme:
Ben 6. Haftada söyledim herşey yolundaydı 7 de kalp atışı için gittim kesem bozulmuştu kürtaj oldum Allah izin verirse gebe kalırsam asla ve asla söylemem birdaha

Sadece anneme söylemeyi düşünüyorum zaten de simdilik en az 3 aylık olunca arkadaş vs ye duyururum tabi Allah nasip ederse

Kalp atışından sonra söylemiştim ben de ama önce en yakınlarıma. Sonra bulantılar vs. başladığı için saklayamıyorsun zaten. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Nazara takılmayın çok. Her şey Allah'tan.

Ben 6. Haftada söyledim herşey yolundaydı 7 de kalp atışı için gittim kesem bozulmuştu kürtaj oldum Allah izin verirse gebe kalırsam asla ve asla söylemem birdaha
Bende bu tarz durumdan çekiniyorum birileri duyunca sanki kötü enerjiye bebek dayanamıyor ve tutunma evresinde düşüyor gibi

Kalp atışından sonra söylemiştim ben de ama önce en yakınlarıma. Sonra bulantılar vs. başladığı için saklayamıyorsun zaten. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Nazara takılmayın çok. Her şey Allah'tan.
Evet haklısınız bakalim artık cuma günü duruma göre bakicam

7 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışı için gidicem doktora kalp atisi duyulursa aileme vs ne zaman haber vermem sağlıklı nazar değme olayları da malum
Erteleyebildiginiz kadar erteleyin. İlk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin sonlandı ve bunu bilmeyenler hamile olduğumu sonradan duyanlar ben acı çekerken tebrik ederim diyordu, onlara açıklama yapmak extra üzücü olmuştu her seferinde tekrar tekrar ağlamıştım. Ki ben iş yerinde çalışma sartlarim nedeniyle söylemeye mecbur kalmıştım yoksa ilk 3-4 ay söylemezdim

Erteleyebildiginiz kadar erteleyin. İlk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin sonlandı ve bunu bilmeyenler hamile olduğumu sonradan duyanlar ben acı çekerken tebrik ederim diyordu, onlara açıklama yapmak extra üzücü olmuştu her seferinde tekrar tekrar ağlamıştım. Ki ben iş yerinde çalışma sartlarim nedeniyle söylemeye mecbur kalmıştım yoksa ilk 3-4 ay söylemezdim
Sadece anneme söylerim o kadar onun dışında arkadaş vs evet bekliycem çünkü olumsuz olunca da dediğiniz gibi heves edip söylüyorsunuz sonra olmayınca tek tek aciklama yapmak çok yorucu ve üzücü.en az 3. Ay bitirildikten sonra genel söylerim

Kendi ailem ve kayınaileme öğrenince söyledim. Çevreye de hastaneye yatınca söylemek durumunda kaldık. Maksadım nazar değil de 12. Haftaya kadar hamileliğin riskli zamanı doktorlar diş dolgusuna bile izin vermiyor. Her ihtimale karşı söylemedim.

Sadece anneme söylerim o kadar onun dışında arkadaş vs evet bekliycem çünkü olumsuz olunca da dediğiniz gibi heves edip söylüyorsunuz sonra olmayınca tek tek aciklama yapmak çok yorucu ve üzücü.en az 3. Ay bitirildikten sonra genel söylerim
Kesinlikle oyle çok yıprattı beni. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz bu arada hayirli olsun🤲

Ben öğrendiğimde sadece eşim ve en yakın arkadaşıma söyledim ailelere ve diğer insanlara 3. Ayım bitene kadar söylemedim önceki bebeğimi kaybettiğim için nazar değmesin bir şey olmasın istedim bende. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤️

Back
X