- 20 Mart 2025
- 83
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi kedi severm
7 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışı için gidicem doktora kalp atisi duyulursa aileme vs ne zaman haber vermem sağlıklı nazar değme olayları da malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah iyi sabretmişsin ben o kadar bekleyemem heraldeAilelere 2.5 aylıkken söyledik yakın cevremize yaklasık 5 aylıkken
Bende bu tarz durumdan çekiniyorum birileri duyunca sanki kötü enerjiye bebek dayanamıyor ve tutunma evresinde düşüyor gibiBen 6. Haftada söyledim herşey yolundaydı 7 de kalp atışı için gittim kesem bozulmuştu kürtaj oldum Allah izin verirse gebe kalırsam asla ve asla söylemem birdaha
Evet haklısınız bakalim artık cuma günü duruma göre bakicamKalp atışından sonra söylemiştim ben de ama önce en yakınlarıma. Sonra bulantılar vs. başladığı için saklayamıyorsun zaten. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Nazara takılmayın çok. Her şey Allah'tan.
Erteleyebildiginiz kadar erteleyin. İlk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin sonlandı ve bunu bilmeyenler hamile olduğumu sonradan duyanlar ben acı çekerken tebrik ederim diyordu, onlara açıklama yapmak extra üzücü olmuştu her seferinde tekrar tekrar ağlamıştım. Ki ben iş yerinde çalışma sartlarim nedeniyle söylemeye mecbur kalmıştım yoksa ilk 3-4 ay söylemezdim7 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışı için gidicem doktora kalp atisi duyulursa aileme vs ne zaman haber vermem sağlıklı nazar değme olayları da malum
Sadece anneme söylerim o kadar onun dışında arkadaş vs evet bekliycem çünkü olumsuz olunca da dediğiniz gibi heves edip söylüyorsunuz sonra olmayınca tek tek aciklama yapmak çok yorucu ve üzücü.en az 3. Ay bitirildikten sonra genel söylerimErteleyebildiginiz kadar erteleyin. İlk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin sonlandı ve bunu bilmeyenler hamile olduğumu sonradan duyanlar ben acı çekerken tebrik ederim diyordu, onlara açıklama yapmak extra üzücü olmuştu her seferinde tekrar tekrar ağlamıştım. Ki ben iş yerinde çalışma sartlarim nedeniyle söylemeye mecbur kalmıştım yoksa ilk 3-4 ay söylemezdim
Kesinlikle oyle çok yıprattı beni. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz bu arada hayirli olsunSadece anneme söylerim o kadar onun dışında arkadaş vs evet bekliycem çünkü olumsuz olunca da dediğiniz gibi heves edip söylüyorsunuz sonra olmayınca tek tek aciklama yapmak çok yorucu ve üzücü.en az 3. Ay bitirildikten sonra genel söylerim
İnşallah teşekkür ederimKesinlikle oyle çok yıprattı beni. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz bu arada hayirli olsun![]()
Ben öğrendiğimde sadece eşim ve en yakın arkadaşıma söyledim ailelere ve diğer insanlara 3. Ayım bitene kadar söylemedim önceki bebeğimi kaybettiğim için nazar değmesin bir şey olmasın istedim bende. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz7 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışı için gidicem doktora kalp atisi duyulursa aileme vs ne zaman haber vermem sağlıklı nazar değme olayları da malum