Hamilelik haberini söyleme fikirleri ❤️

Ahsenelam

Ahsen Elam ❤️
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
211
113
18
38
İstanbul
Merhaba kızlar . Hamile oldugumu öğrendiğimde eşim şehir dışındaydi salı günü gelecek nasip olursa. Bana fikir verin ona nasıl söyliyim 🥰❤️

İlk kızıma değilde ikinci bebegime süpriz yapmıştım bir kutuya idrar testlerimi 4 tane ve kan testimi koydum hediye paketi şeklinde mutfaktata masamızı hazırladım pasta filan pastada 2.ci melegimiz hoşgeldin diye yazdırdım
Eşim geldi sarıldım öptüm sana hediye aldım dedim tabi bir heyecanla açtı kutuyu testleri görünce çok sen sen hamilesin filan bir sevinç bir ağlama 🤭😁 sonra hadi gel kutlayalım dedim pastamızı yedik ögle işte

bana hiç nasip olmadı lavabonun dışında bekledi hep ya da hastanede labaratuvarın kapısının önünde süpriz yapamadım hiç fikir veremeyeceğim onun için :) ama hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin demek için geldim :KK200:

bana hiç nasip olmadı lavabonun dışında bekledi hep ya da hastanede labaratuvarın kapısının önünde süpriz yapamadım hiç fikir veremeyeceğim onun için :) ama hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin demek için geldim :KK200:
Çok sagolun teşekkürler.. ❤️

Aksam yemek yemek icin sofraya oturduk
Aaa unuttum bir misafirimiz var diyip hemen kosturup bi servis daha actım
Sapsal sapsal kim geliyorki falan diyordu
Hazır kücük bebek mamasını getirip o servisin üstüne koydum diğer elimdede cıngırakla :)

Back
X