Hamilelik haftası hesaplama

Elifnurcana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
17
37
3
26
Kızlar hamilelik haftası neye göre hesaplanıyor internetten bakmıyorum ama bi türlü anlayamadım son regl tarihim 22 Mayıs eşimle ilişkiye girdiğimiz tarih ortalama olarak yazıyorum 14 haziran haziran ayında regl olmadım on gün bekleyerek test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şuan kaç haftalığım bi türlü hesaplayamıyorum neden ilişkiden önceki haftalar gebelik haftasına dahil oluyor

İlişkiden önceki haftaları yani gebe degilken ki zamanları gebelik haftasına dahil etselerde doğuracağıniz vakit 38 değil de 40 haftayı doğum vakti diye hesaplayarak oradan esitlemeye çalışıyorlar

Bunlara kafa yormayin içinden çıkılmıyor
Yarın 32 haftalıkken 8 aylık gebeyim sanacaksiniz mesela ama onu da öyle hesaplamiyorlsr
Bunun ucu bucağı yok

Hayırlı olsun gebeliğiniz

En son adet olduğunuz tarihden itibaren sayilacak.
Ben iki çocuğunda da gebe kaldığım günleri biliyordum, ama sayılmıyor.
Son adet tarihi baz alınıyor.

benim bildigim bu adetinizin başladıgı gün. o günüde hesap ederek söylüyor doktorlar. yani adetiniz 6gün sürdüyse 7+1 gibi bişey bugun

Son adet tarihinize göre hesaplanır. Ultrason ölçümlerine göre de yaklaşık bir yaş belirlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…