Hamilelik hakkında bir soru ?

smyadl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
115
18
28
Kızlar normalde benim adetime 6 gün kala felan gögüslerim çok ağrırdı şimdi hiç ağrı yok ama karnım çok ağrıyo belim ağrıyo dizlerim sızlıyo sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum akıntı afedersiniz beyazımsı şekilde ama gögsümde şişlik ağrı v.s yok hamile olupta gögüs ağrısı hissetmeyen oldu mu aranızda hiç herkesde aynı mı oluyor belirtiler aşırı iş tuttum belki bu ağrılarımda ondandır ama bilemedim miğde bulantım 1 2 kere oldu oda çok uğraştım ondan heralde herşeyi işe bağlıyorum şuan umutlanmamak adına üşüttüm heralde :/ ama hep merak etmişimdir her belirti olmak zorunda mı

Benim göğüs ağrım normal adete 1 hafta kala başladı ve her zaman olduğu gibiydi. Herkesin belirtisi farklıdır canım genele bakarak kesin yargıya varma

Benim göğüs ağrım normal adete 1 hafta kala başladı ve her zaman olduğu gibiydi. Herkesin belirtisi farklıdır canım genele bakarak kesin yargıya varma
Hala ağrılarım devam ediyorr adet olacak gibiyim lavaboya gidiyorum birşey yok afedersiniz beyaz bir akıntı var sürekli ve adet olacak gibi belim dizlerim kasıklarım çok ağrıyo arada batma oluyor kasığıma adetimin ilk günündeki şiddetiyle ağrıyor gögüslerimde 1 hafta önce başlayan ağrı yok şuan sadece ucu ağrıyor hiç böyle olmazdı çok çok 1 gün önce sızlamaya başlardım karnım birde başım ağrıyor sizin belirtilerde buna yönelik miydi bir değişiklik var farkındayım ama umutlanmakta istemiyorum :/

Hala ağrılarım devam ediyorr adet olacak gibiyim lavaboya gidiyorum birşey yok afedersiniz beyaz bir akıntı var sürekli ve adet olacak gibi belim dizlerim kasıklarım çok ağrıyo arada batma oluyor kasığıma adetimin ilk günündeki şiddetiyle ağrıyor gögüslerimde 1 hafta önce başlayan ağrı yok şuan sadece ucu ağrıyor hiç böyle olmazdı çok çok 1 gün önce sızlamaya başlardım karnım birde başım ağrıyor sizin belirtilerde buna yönelik miydi bir değişiklik var farkındayım ama umutlanmakta istemiyorum :/
Evet bahsettiğiniz kasık ağrısı yaşadım zaten ondan anlamıştım akıntım da su gibi veya beyaz renkliydi bel ağrım da oldu ama sırt ağrısı daha çok yaşadım ben. Adet gününüze ne kadar var inşallah hamilesinizdir

Merhaba ben de de aynı belirtiler var şuan adetime 2 gün var ama adet günündeki belirtilerin aynısı sanki adet olucam ama birşey yok

Evet bahsettiğiniz kasık ağrısı yaşadım zaten ondan anlamıştım akıntım da su gibi veya beyaz renkliydi bel ağrım da oldu ama sırt ağrısı daha çok yaşadım ben. Adet gününüze ne kadar var inşallah hamilesinizdir
Adetimden birgün önce bile demeyeyim gecesine yani açık kahverengi leke geldi 1-2 damla şeklinde devam ediyor peçetede görüyorum yanlız sildiğim zaman vajinamdan gelmiyor adetimin 2. Günündeyim şuan ama hala olmadım dün erken gebelik testi yaptım negatif bu şekilde olupta pozitife dönen var mı acaba :/

Evet bahsettiğiniz kasık ağrısı yaşadım zaten ondan anlamıştım akıntım da su gibi veya beyaz renkliydi bel ağrım da oldu ama sırt ağrısı daha çok yaşadım ben. Adet gününüze ne
Merhaba ben de de aynı belirtiler var şuan adetime 2 gün var ama adet günündeki belirtilerin aynısı sanki adet olucam ama birşey yok

yaptım negatif bu şekilde olupta pozitife dönen var mı acaba :/
Benim 2. Gün gecikmem test negatif inşallah pozitifi görürüz 🙏

Back
X