• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik hakkında fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum

Tüp bebek süreci epey yorucu bir süreç maddi manevi. İnşallah tek seferde tutar.
Allah razı olsun. Geçen sene eşimin varikosel olduğunu bilemediğimiz zamanlarda tüp bebek tedavisine gittik. Maalesef transfer negatif sonuçlandı ama iyi tarafı 6 tane embriyomuz hala var. Sıfırdan başlamayacağız yani çok şükür. İnşallah hayırlısıyla bu defa olur.

Bende tüp Bebek tedavisi ile bebeğimi kucağıma aldım bizim durumumuz da şöyleydi eşim varikoseldi ve sperm sayısı 600 bindi sonra ameliyat oldu bir buçuk sene bu sayı 26 milyonu buldu ama yinede doğal yolla olmadı bizde vakit kaybetmeden tüp Bebek tedavisi yaptırdık İstanbul'da Brüksel tüp Bebek merkezi Doktorumuz Cem Çelik ilk denemede tuttu eğer tekrar tüp bebek düşünürseniz ve imkanınız var ise tavsiye ederim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama şehir hastanesine mevcut embriyoları transfer için gideceğiz. Eşimde de 10 ayda biraz ilerleme var ama yeterli değil. Bu ameliyat beklentimi çok yükseltmiş sanırım tahlil sonuçlarını görünce moralim bozuldu.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama şehir hastanesine mevcut embriyoları transfer için gideceğiz. Eşimde de 10 ayda biraz ilerleme var ama yeterli değil. Bu ameliyat beklentimi çok yükseltmiş sanırım tahlil sonuçlarını görünce moralim bozuldu.
Moralinizi bozmayın lütfen zaten tüp Bebek tedavisine karar vermişsiniz Allah'ın izniyle bebeğinizi kucağınıza aldığınız o zamanlarda gelecek stres yapmayın ve bol bol dua edin🙏🙏

Moralinizi bozmayın lütfen zaten tüp Bebek tedavisine karar vermişsiniz Allah'ın izniyle bebeğinizi kucağınıza aldığınız o zamanlarda gelecek stres yapmayın ve bol bol dua edin🙏🙏
Haklısınız stresle insanın eline hiç bir şey geçmiyor, Allahım bizle beraber isteyen herkese kolayından güzellikle nasip etsin. Sizlerin de duasını talep ediyorum inşallah

Haklısınız stresle insanın eline hiç bir şey geçmiyor, Allahım bizle beraber isteyen herkese kolayından güzellikle nasip etsin. Sizlerin de duasını talep ediyorum inşallah
Dualarım sizinle ve çocuk sahibi olmak isteyen bütün kadınlarla inşallah sizinde olacak Rabbim nasip etsin inşallah 🙏

Back
X