- 6 Aralık 2017
- 28
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Turkuazzz21
-
Herseyden önce bu ay hamile kalcam kafasından çık! Beyninden sil önce stres yapma. Bir yıl içinde hamile kalamaman normal karşılanıyor tıp ta. Bu süre yi aştıysan dr a görün , göründün bir sıkıntı yokmu incir kuru, hurma tozu ilişki sonrası bel altına yastık koy 15 dk yat. Yumurtlama gününü hesapla onu takıp et.( adet takvimleri var yardımcı olur hesaplamanda onu indir) yumurtlama gununde ilişkiye girdiğinde eşin en az 3 gun cinsel perhirze bulunmalı. Eşine tatlı yedir bu 3gün içinde. Meryem duasını oku. Dr tavsıye ederse klomen kullan
Alma derim hormonların bozma ohss ye kadar gidebilir. Yumurtlama sorunun olduğu kesin değil sonuçta. Bence şimdi kafana takma rahat ol inan cok etkilıyor 2.5yıl cocuk için uğrastım allah ol dedi ve oldu herseyi bıraktığımda artık istemiyorum dediğimdeKendi kafama göre alsam klomeni bişey olır mu
Stresten mi olmuyor senceAlma derim hormonların bozma ohss ye kadar gidebilir. Yumurtlama sorunun olduğu kesin değil sonuçta. Bence şimdi kafana takma rahat ol inan cok etkilıyor 2.5yıl cocuk için uğrastım allah ol dedi ve oldu herseyi bıraktığımda artık istemiyorum dediğimde
Ben öyle olduğunu düşünüyorum gerçekten klomen femara yüzünden yumurtalıklarım alıncaktı 2 ay hastanede yattım o yüzden kullanma dr gözetiminde olmadan ilaç. Şöyle düşün bebeğin olursa sınemaya gidemiceksin bence bu anları değerlendir saçlarını boyatamıcaksın git bakım yaptır yenilen ama cocuk için calış ama ona odaklı yasama. Seni rahatlatmaya calısıyorum yalnış anlama beni. Bak kızım 5 aylık ve şimdi bir misafir daha geliyormuş 6haftalıl hem emziriyordum hem ilaç kullanıyordum bu mucize değilmi rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat-evlatlar nasıp eder İnsallahStresten mi olmuyor sence
Ben öyle olduğunu düşünüyorum gerçekten klomen femara yüzünden yumurtalıklarım alıncaktı 2 ay hastanede yattım o yüzden kullanma dr gözetiminde olmadan ilaç. Şöyle düşün bebeğin olursa sınemaya gidemiceksin bence bu anları değerlendir saçlarını boyatamıcaksın git bakım yaptır yenilen ama cocuk için calış ama ona odaklı yasama. Seni rahatlatmaya calısıyorum yalnış anlama beni. Bak kızım 5 aylık ve şimdi bir misafir daha geliyormuş 6haftalıl hem emziriyordum hem ilaç kullanıyordum bu mucize değilmi rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat-evlatlar nasıp eder İnsallah
Herşeyden önce Allah'ın izniyle olur inş merak etme. Stres sıkıntı yapmamaya çalış onun dışında burada sana önerilecek şeylerin zararı bile olabilir bilemezsin. Sorun nedir bunu bulmak lazım. Eşinin sperm kalitesi sayısı hızı önemli onun dışında senin hormonların yumurta kaliten ve tüplerin kapalı olup olmadığı önemli. yani iyi bir kadın doğum doktorunun hepsini araştırması lazım hatta varsa yaşadığın yerde infirtilite bölümüne gidebilirsin ve tabiki 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra araştırmaya başlar doktorlar. Kısa bir not ben ilk ay incir kürü, ikinci ay soğan kürü ve aslanpençesi kürü yaptım.Hamile kalmaya yardımcı olan ne varsa bana söyler misin sizler nasıl hamilr kaldınız lütfen herşeyiii anlatınnn
Herşeyden önce Allah'ın izniyle olur inş merak etme. Stres sıkıntı yapmamaya çalış onun dışında burada sana önerilecek şeylerin zararı bile olabilir bilemezsin. Sorun nedir bunu bulmak lazım. Eşinin sperm kalitesi sayısı hızı önemli onun dışında senin hormonların yumurta kaliten ve tüplerin kapalı olup olmadığı önemli. yani iyi bir kadın doğum doktorunun hepsini araştırması lazım hatta varsa yaşadığın yerde infirtilite bölümüne gidebilirsin ve tabiki 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra araştırmaya başlar doktorlar. Kısa bir not ben ilk ay incir kürü, ikinci ay soğan kürü ve aslanpençesi kürü yaptım.
Hepsi ile birlikte de hayıt hapı içtim gün de bir. Prolaktinin yüksek ise incir kürü yapma. Bunların hepsini saraçoğlundan dinledim ona değerlerimi yazdım bilgi aldım ona göre yaptım. Allah yardımcın olsun inş.
internet sitesinde mesaj kısmı var tüm testlerinde yazanları soruyorlar onları al yanına bak yaz. Çocuğu olmayanlar ile ilgilenilen bölüm.Ben nasıl ulaşabilirim peki canım? Onunla görüşüp bilgi almayı çok istiyorummm..
İkincisi o dediğib bölüm ne işe yarıyor canım?
internet sitesinde mesaj kısmı var tüm testlerinde yazanları soruyorlar onları al yanına bak yaz. Çocuğu olmayanlar ile ilgilenilen bölüm.
Aşağıdaki linkte bize sorun yazıyor oradan sorarsın.İnternet sitesinin adını verebiliyor musunuz
Hamile kalmaya yardımcı olan ne varsa bana söyler misin sizler nasıl hamilr kaldınız lütfen herşeyiii anlatınnn
Stres yapmazsan yeterli olur :) başka da birşey yardımcı olur mu bilmiyorum progestan diyorlar onu doktora gidip sormalısın.
Aşağıdaki linkte bize sorun yazıyor oradan sorarsın.
http://www.profsaracoglu.com/arama?...MIhp__xaP11wIVVkAbCh0KHArHEAAYASAAEgIG3vD_BwE
Hamile kalmaya yardımcı olan ne varsa bana söyler misin sizler nasıl hamilr kaldınız lütfen herşeyiii anlatınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?