Hamilelik halsizliğine ne iyi gelir?

curbin

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
367
192
303
İstanbul
Merhaba. 5+5 haftalık hamileyim. Bu hafta keseyle birlikte kalp atışını da duyduk. 4-5 güne kadar hiçbir belirtim yokken bu bikaç günde birden enerjimi kaybettim ve parmağımı dahi kaldırmak istemiyorum. Midem hassas ama istifra vs olmadı. Canım hiçbir şey yemek istemiyor zorla yiyorum. İnanılmaz bezginim, ayakta durcağım zaman kendşmi bir yere yaslamam gerrkiyor. Bu halim hiç hoşuma gitmedi ama elimde değil. Bu birkaç ay gerçekten böyle mi geçecek? Kendimi çok yetersiz ve güçsüz hissediyorum.

Bende aynı konudan şikayetçiyim tansiyonumu ölçtüğümde düşük çıkıyo tuzlu mısır falan yiyince iyi geliyor gözüm açılıyor

Bende aynı konudan şikayetçiyim tansiyonumu ölçtüğümde düşük çıkıyo tuzlu mısır falan yiyince iyi geliyor gözüm açılıyor
Halsizlik için bilmem ama bulantı için (özellikle tansiyon düşüklüğü de varsa çok iyi geliyor), churchill yapıp için. Benim tansiyonum bünyem zayıf diye zaten düşük hep, her gün mutlaka yapıp içiyorum. Doktorlar her gün 1 şişe sade soda içmeyi öneriyorlar zaten. Ama sadece sade diğerleri katkılı oluyor içmeyin.

Benim normalde 9.6 olan tansiyonum bu dönemde 11-12 civarında çıkıyor. Belki onun da etkisi vardır ama sürekli gözüm böyle yatağa mı bakıcak. Rahatsız da oluyorum ama napiyim ayakta çok duramıyorum

Benim normalde 9.6 olan tansiyonum bu dönemde 11-12 civarında çıkıyor. Belki onun da etkisi vardır ama sürekli gözüm böyle yatağa mı bakıcak. Rahatsız da oluyorum ama napiyim ayakta çok duramıyorum
Yüksek çıkıyor senin canım çok tuzlu şeyler yeme 11-12 en güzel tansiyon ama senin normalde 9.6 civarıysa şu an yüksek demek ki. Bende 11-12yi görünce korkuyorum çünkü benim için yüksek bi tansiyon.

Merhabalar vajinal ultrason ile mi duydunuz kalp atışını yoksa karından mi ben bugün gittim doktora 5+6 gözüküyordu karından ultrasonda sesi duyulmadi doktor vajinal ultrason önerdi ama vajinismus geçmişim olduğu icin korktum Yaptırmak istemedim

Evet vajinal bakıldı. Doktor bir tehlike olmicağını söyledi 5 haftalıkken. Sadece keseyi beklerken doktor bile şaşırdı kendisini ve kalp atışını duyunca. Yoksa 13 temmuzda kalp atışı için gidicektik.

Ben en iyisi tansiyonumu eski seviyesine getirtcek şeyler deniyim o zaman. Dizlerim titriyor ayakta kaldıkça. Hiç sevmedim ben hamileliği :) umarım sonrası daha rahattır

Ben en iyisi tansiyonumu eski seviyesine getirtcek şeyler deniyim o zaman. Dizlerim titriyor ayakta kaldıkça. Hiç sevmedim ben hamileliği :) umarım sonrası daha rahattır
Ayy öyle deme bebişi kucağına alınca hiçbir şey aklına gelmeyecek Allah’ın izniyle

+9 ay ıyı gelir
Yani dogursan kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…