Neden hamilelik olmuyor peki ? Ne teshis koydular ?Amin okadar çok istiyomki ama olmassa bile Rabbim verdiği birsürü nimeti var yinede çok şükür gözlerim dolu dolu yazıyom bende anne olcammı acaba diye hep soruyom kendime
Amin ama bukadar üzme kendini kızını doya doya sev kafanı dağıt bak gör kardeşi kendiliğinden gelcek varsa nasibte olur nasibten öte köy yokCanim benim soylemk istedigim zaten bebegimin olmuyordan ziyade hayal kirikligim. Hep tamam oldu diyrm birsey oluyor. Tabiki bastada dedim asla Rabbime sukursuzluk etmjyrm sadece dertlesmeye birini aradim ama olmadi. Yasadigim olaylar normal degil evet kendimi bu ay fazla hamilelige alistirdm. Adet sokucu istigim.halde adet olmayinca kesin gozuyle bakmaya baslamistm. Aşiri duygusal tepki vermis olabilirm ama suan yasiyrm bunu. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin.
Amin Allah razi olsn. Şükrediyorum devamli Rabbimden umut kesilmezyinede haline sukret bir kizin var ve asla umudunu kaybetme ne olacagini bilemezsin insallah hakkinda hayirlisi olir
Uzun hikaye ama kısacası şöyle çikolata kistim var ve tüplerimde sıvı var tekçarem doktora göre tüpleri aldırıp yada bağlatıp tüp bebek yapmam çok şükür tüp te olsa şansım var en azından hiç yumurtası olmayan yada eşinde 0 siperm olan ne yapsın oda can değilmi ama Allah tan umut kesilmez o older ve olu verir onun yanında mucize yoktur bizleride anne rahmine yerleştiren oNeden hamilelik olmuyor peki ? Ne teshis koydular ?
Fazla takintili degilim canim. Doktor birden degisik konusunca umutsuz gibi kendimide alistirmisken fazla hayal kirikligi oldu. Tedavi icn bir ayim var yurt disina tasinabilirm oralarda da olmaz diye acele ediyordm ama olmadi bizim istememiz degil Rabbimin istemesi onemliAmin ama bukadar üzme kendini kızını doya doya sev kafanı dağıt bak gör kardeşi kendiliğinden gelcek varsa nasibte olur nasibten öte köy yok
Dersi veren Rabbim dermaninida verir. Hic suphesiz ki.. ben sadece biraz olsn muhabbet etmek istedim. Arkadsm vs yok hepsi uzakta burda guzel muhanbet eden arkadaslarla konusmk iatedm. Sukursuzlukten isyandan degil. Cok sukur dinimizi bilen insanlariz. Ama insaniz uzulup aglayabiliyoruz. Isyanimizdan asla degil.Uzun hikaye ama kısacası şöyle çikolata kistim var ve tüplerimde sıvı var tekçarem doktora göre tüpleri aldırıp yada bağlatıp tüp bebek yapmam çok şükür tüp te olsa şansım var en azından hiç yumurtası olmayan yada eşinde 0 siperm olan ne yapsın oda can değilmi ama Allah tan umut kesilmez o older ve olu verir onun yanında mucize yoktur bizleride anne rahmine yerleştiren o
Amin canim benim. Peki kist icin doktor ilac verirse d.kontrol onu kullanmadam miBen kaynattım şimdi . Adetin son günü başlıyorsun lnbeş gün devam . Sabah ve akşam yemegınden on dk önce . İçi temizlıyo iltihap kist adet düzensizliği falan faydası da var . İnşAllah çocuğuda vesile olur hayırlı sağlıklı çocuklar olur İnşAllah Aminnnnnnnn dua edelim birbirimize
Gercekten hayirlisini istiyrm. Ilk bebegim 19 yasimda oldu . Ve gecekten guzel seyler yasamadim. Rabbime sukurler olsun kizim yanimda . Ne demek istesigini anladim. Bende Rabbimin neden nasip etmedigini bir kac sene sonra anladm. Esime 7 ay ayri kalmak zorunda kaldik cok seyler cektik kizim iyiki vardi o zamnlarda ama ikinci bir bebegim olsaydi ck zorlanacaktm. Simdi yeni kavustm esime gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay klomen tedavisi gordm ama catlama ignesiz . Yinede umudum vardi . O kadar dertten snra bebek biraz kafa dagitir dedim birde daha oncede yazdm yurt disina tasinirsambir kac sene daha ertelenir hamilelik. Buda hicbirseyin bizim elimizde olmadiginj ancak Rabbim dilersr olacaginin kaniti :) insan arada asiri duygusal oluyor . Benimde oyle bir.zamanimdi sanirim bu aksamCanim dilde herseyin hayirli diyoruz ama... gercekten hayirlisini istemek lazim.. bak benimde altibucuk yasinda bi oglum var cok şükür .. bende iki senedir olsun diye ugrastim dualar ettim sogan kuru denedim.. ve iki yilda iki kere hamile kaldim ilki bos gebelikmis düştü.. ikincisinin kalbi durdu kurtaj oldum cok agladim... simdiyse baska dertle ugrasiyorumkurtajdan parca kalmis rahime yapismis ve rahmim kalinlasmis iki hafta once bi oprasyon gecirdim daha duzelmedi simdi ilac kullaniyorum istenilen incelige kavusmassa tekrar operasyon yapilacak. allah korusun rahmim zarar bile gorebilir .. uzun oldu ama gercekten hayirlisini iste diye uzun uzun yazdim
Allah sizden de razı olsun inşallah. Dua ettim sizin icin deAllah razı olsun canım benim çok şükür konuşa biliyo yürüye biliyo herşeyimi karşılıya biliyom bunlar şu dünyadaki en büyük nimetlerdir en baştada Elhamdülülah müslümanım diye biliyom çok şükür bunlara Rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla ve evlat acısıyla sınamasın çok zor ismim Şeyma duan için tekrardan Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?