Hamilelik hayali ...

Amin okadar çok istiyomki ama olmassa bile Rabbim verdiği birsürü nimeti var yinede çok şükür gözlerim dolu dolu yazıyom bende anne olcammı acaba diye hep soruyom kendime
Neden hamilelik olmuyor peki ? Ne teshis koydular ?

Amin ama bukadar üzme kendini kızını doya doya sev kafanı dağıt bak gör kardeşi kendiliğinden gelcek varsa nasibte olur nasibten öte köy yok

Neden hamilelik olmuyor peki ? Ne teshis koydular ?
Uzun hikaye ama kısacası şöyle çikolata kistim var ve tüplerimde sıvı var tekçarem doktora göre tüpleri aldırıp yada bağlatıp tüp bebek yapmam çok şükür tüp te olsa şansım var en azından hiç yumurtası olmayan yada eşinde 0 siperm olan ne yapsın oda can değilmi ama Allah tan umut kesilmez o older ve olu verir onun yanında mucize yoktur bizleride anne rahmine yerleştiren o

Amin ama bukadar üzme kendini kızını doya doya sev kafanı dağıt bak gör kardeşi kendiliğinden gelcek varsa nasibte olur nasibten öte köy yok
Fazla takintili degilim canim. Doktor birden degisik konusunca umutsuz gibi kendimide alistirmisken fazla hayal kirikligi oldu. Tedavi icn bir ayim var yurt disina tasinabilirm oralarda da olmaz diye acele ediyordm ama olmadi bizim istememiz degil Rabbimin istemesi onemli

Dersi veren Rabbim dermaninida verir. Hic suphesiz ki.. ben sadece biraz olsn muhabbet etmek istedim. Arkadsm vs yok hepsi uzakta burda guzel muhanbet eden arkadaslarla konusmk iatedm. Sukursuzlukten isyandan degil. Cok sukur dinimizi bilen insanlariz. Ama insaniz uzulup aglayabiliyoruz. Isyanimizdan asla degil.

Ben kaynattım şimdi . Adetin son günü başlıyorsun lnbeş gün devam . Sabah ve akşam yemegınden on dk önce . İçi temizlıyo iltihap kist adet düzensizliği falan faydası da var . İnşAllah çocuğuda vesile olur hayırlı sağlıklı çocuklar olur İnşAllah Aminnnnnnnn dua edelim birbirimize

Amin canim benim. Peki kist icin doktor ilac verirse d.kontrol onu kullanmadam mi

Canim dilde herseyin hayirli diyoruz ama... gercekten hayirlisini istemek lazim.. bak benimde altibucuk yasinda bi oglum var cok şükür .. bende iki senedir olsun diye ugrastim dualar ettim sogan kuru denedim.. ve iki yilda iki kere hamile kaldim ilki bos gebelikmis düştü.. ikincisinin kalbi durdu kurtaj oldum cok agladim... simdiyse baska dertle ugrasiyorum kurtajdan parca kalmis rahime yapismis ve rahmim kalinlasmis iki hafta once bi oprasyon gecirdim daha duzelmedi simdi ilac kullaniyorum istenilen incelige kavusmassa tekrar operasyon yapilacak. allah korusun rahmim zarar bile gorebilir .. uzun oldu ama gercekten hayirlisini iste diye uzun uzun yazdim

Gercekten hayirlisini istiyrm. Ilk bebegim 19 yasimda oldu . Ve gecekten guzel seyler yasamadim. Rabbime sukurler olsun kizim yanimda . Ne demek istesigini anladim. Bende Rabbimin neden nasip etmedigini bir kac sene sonra anladm. Esime 7 ay ayri kalmak zorunda kaldik cok seyler cektik kizim iyiki vardi o zamnlarda ama ikinci bir bebegim olsaydi ck zorlanacaktm. Simdi yeni kavustm esime gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay klomen tedavisi gordm ama catlama ignesiz . Yinede umudum vardi . O kadar dertten snra bebek biraz kafa dagitir dedim birde daha oncede yazdm yurt disina tasinirsambir kac sene daha ertelenir hamilelik. Buda hicbirseyin bizim elimizde olmadiginj ancak Rabbim dilersr olacaginin kaniti :) insan arada asiri duygusal oluyor . Benimde oyle bir.zamanimdi sanirim bu aksam

Allah sizden de razı olsun inşallah. Dua ettim sizin icin de

ikinciyi çok istiyormuşsunuz ama zaten bi tane olmuş.
bence o kadar kendinizi kahretmeyin
kendiliğinden olabilir, tedavi görerek olabilir, belki de olmayabilir. evlat hasreti de çekiyor değilsiniz, şükür edip tedavinizi olun her şey düzelecektir. Sevgiler ve iyi şanslar...

Kuzum neyseki 1 tane çocuğun varmış.. şükretmek lazım...

İyi bir doktor bulup gerekiyorsa tedavi ol .. sonra dua edip bekle ..

Ama elindekinin kıymetini bil ve şu anları güzel yaşamaya bak..

TSH hormonuna baktırın baktırmadıysanız çok etkiliyor çünkü. Rahim filmi de önemli tüpler tıkalı değilse bile hamile kalma oranını baya yükseltiyor.

Bu arada bende 2. Çocuk için uğraşanlardanım. 3.5 yıl sonra dün hamile olduğumu öğrendim bi sürü tedavi yöntemi denedim ancak herkesin de dediği gibi tedavilerden sonra hiçbir sorun çıkmayınca artık olmayacak herhalde deyip oluruna bırakınca bu ay süpriz geldi. Inşallah sende tez zamanda kavuşursun mucizene

seninki gibi ilk çocuktan sonra tekrar çocuk sahibi olamayanlar var
çok üzülmene gerek inşallah tez zamanda olur

Yine de bir Çocuğunuz varmış şükredin hiç olmayan olamayan o kadar çok insan var ki ..,
Önce tedavinizi olun gerisini Allah'a bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…