Çıkarırken karnıma yumruk atılıyor gibi hissediyorum çıkardıkça bebeğim napıyor diye üzülüyorum bi şey olacak diye korkuyorum .. annem hiç bulantı yaşamamış eşimin annesi 9 ay çıkarmış . Diyoruz ki herhalde Bebek babasına çekmiş ki bu hale getirdi beni :))
Allah yardımcım olur inşAllah diycek bişey yok.. Gebelikte nadir görülen. Osteoporoz vakası bnmkı muhtemelen kemik yumuşaması kadınlar klubundede okudum cok kadın böyle olmuş hastanese yatan özellikle.. 33. Haftamdayım ve hiç bi hastane doğumumu üstlenmiyo bezmialeme randevu alıp gidicem bakalım yapıcaklar mı beterin beteri var canım şükret haline ve dua et hamileligin kolay gecsin..
Bebegini hissettiginde hamile oldugunun farkinda olursun ben 14 haftamda hissettim kizimi ve durdugu yok acitip duruyo uykusuzluk ta cabasi uykuyu cok ozluyorum derin uyumayi ama yok
Korkma canım insan bazen hamile olduğunu unutuyor koca göbekle bile :) alışıyorsun çünkü. Hatta doğum yaptığımda karnımı okşama hissi geliyordu bazen alışkanlık :)
12 haftalık hamileyim ne 1 kere bile midem bulanmadı bi yerim ağrımadı sadece bi dönem göğüslerim çom acıdı şişti şuan o da yok ben hiçbişey hissetmiyenlerdenim ama çok şükür bebeğim sağlıklı korkmayın