hamilelik - hormonlar ve koltukaltim....

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
Kizlar, ben beyaz tenliyim, vucudumda kil yok gibi bisey , yani tüy sorunum yok, zaten kasim sacim falanda incedir azdir..neyse benim koltuk altimdada birkac tane kil olur onuda kendim bileli hep jilet kullandim, biraz sert cikti ama hic fazlalasmadi..ablamlarin falan agda yapmalarindan dolayi heralde koltukaltlari sarkmis gibi görünür cok kiside dikkat ettim cok kiside oyle gercekten boyle sarkmis..yani sözün kisasi koltukaltim bembeyazdir bir kac kil cikar jiletlerim sonra bebek gibi kalir ama simdi daha bugun iyice fark ettim hala kil yok ama o bebek gibi kaltukaltim kararmis..kara gercekten..esim hormonlarinla alakalidir diyor . oda eski halini biliyor..sasirdi ama önemsemedi..ama benim sinirim cok bozuldu..
ben internette okumustum daha önce hormonlardan dolayi vajina ve cevresi rengi koyulasir ( zaten orasida koyulasti) ama koltukltininda oyle oldugunu görmedim internette..bu konuda bilgisi olan yada yasayan var mi ? diyelim hormonlarla alakali peki dogumdan sonra gecer mi? bu da derti diyen olur belki dert degil ama cok cirkin görüntü..

Son düzenleme:
çok normal şekerim benimki de öle ben de gıcık oluyorum.yengeminkini görseydin resmen simsiyah birer yuvarlak olmuştu ben küçüktüm o zaman korkmuştum ama geçiyor sonra boşveeeeer az kaldı normale dönecez.deveye sormuşlar boynun neden eğri diye,nerem doğru ki demiş:37:şu anda neremiz düzgün ki kız her tarafımız bi hoş,insan mıyız biz beeeee:52:

benim vücudumda hiç kararma olmadı ama bir arkadaşımın yengesinin karın ve göğüs bölgesi kapkara oluyormus doğumdan aylar sonra geçiyomus :34:

çok normal şekerim benimki de öle ben de gıcık oluyorum.yengeminkini görseydin resmen simsiyah birer yuvarlak olmuştu ben küçüktüm o zaman korkmuştum ama geçiyor sonra boşveeeeer az kaldı normale dönecez.deveye sormuşlar boynun neden eğri diye,nerem doğru ki demiş:37:şu anda neremiz düzgün ki kız her tarafımız bi hoş,insan mıyız biz beeeee:52:

ayyy canim yaaa korktun demekki yengeninkinden:):):) ya hormonlarda masallah herseyi etkiliyor...zaten ilk vajina ve cevresini fark ettigimde o kadar gicik olmustum ki bu ne yaaa dedim kapkara..yani ben vucudunu cok begenen bir insanim:) hamilelik gercekten cok farkli biseymis yaaa..ben sadece karin siser saniyordum...hele sen beni bir görsen seker yükleme testine gidiyoruz o kadar havaliyim ki esimde yanimda bosuna para verdik bu teste , sekerin bende ne isi var ...iki saat sonra kadin yüksek demezmi...
neyse bu koltukalti olayi dogurduktan sonra tamamiyle eski haline döner insallah dener dimi ???ya evet az kaldi...heyecan manyakkkk dorukta..

benim vücudumda hiç kararma olmadı ama bir arkadaşımın yengesinin karın ve göğüs bölgesi kapkara oluyormus doğumdan aylar sonra geçiyomus :34:

ayyyy gögüslerim ve karnimda karalik olmadi olmasin yaaa. bu saatten sonrada olurmu ?? üff doguraa kadar androide benzeriz artik heralde..adamin bakislari degismeye basladi zaten )::)

geçer geçer hepsi geçer ama ben ikiz doğurunca neim karnım çatladı ve yumuşadı artık dönüşü yok..he gerçi çatlaklar da bir süre sonra hafifliyor ama karnın sertliği asla..yani benimki öyle.hele ilk zaman ıyyy koyun kuyruğu gibi :59:

ayyy eski halime ya gelemezsemm esimi bunu soyleyio duruyor eski haline döneceksin degilmi bak söz ver der..üffff ben biraz konusunda takintiliyim..simdiye kadar hic sorunum olmadi..bakalim..

gerdirme yerine egzersiz de iyi olmazmi? simdi ben bilmiyorum ilk gebeligim dogumdan sonra sallanacak biliyorum ama zamanla ve egzersizle toplarlanir dedi bir cok kisi..dimi??olmazmi acaba?

ya bende öyle bi durum olmadı ama terim kokmaya başladı hamilelikle birlikte. eskiden hiç terlemezdim ben. hormonlarla ilgili herhalde. eşime soruyorum yoo kokmuosun dio ama kendi kendime kokuyorum sanki. sürekli temizleniyorum artık.

gerdirme yerine egzersiz de iyi olmazmi? simdi ben bilmiyorum ilk gebeligim dogumdan sonra sallanacak biliyorum ama zamanla ve egzersizle toplarlanir dedi bir cok kisi..dimi??olmazmi acaba?

sen merak etme benimkiyle kıyaslama.ben 20 kilo almıştım ve iç kendime almamıştımdoğuma 71 civarı kiloyla gittim ama 52,5 la hamile kalmıştım.doğumdan 10 gün sonra 54 kiloydum.yani sadece karnım esnedi ama normal çok büyüktü çünkü baya bi.şimdiki karnım onun baya bi küçüğü.dolayısıyla yumuşadı.ama esnemeyen de var tabi.spor iyi gelir elbette.doğumdan sonra abur cubur yemezsen süt yapar diye tatlıya düşmezsen korkma.hemen verirsin kiloları.emzirmek en iyi zaıflama yöntemi.bol su,az şekerli komposto içecen.. emzirirken zaten ciğerin yanmış gibi susuyorsun hemen suyunu hazırla hem emzir hem su iç.çok faydası olur.ilk 3 ay moralini bozma göbüş daha şeklillenmiyor geçer yani çok kilo almadığın sürece..

sen merak etme benimkiyle kıyaslama.ben 20 kilo almıştım ve iç kendime almamıştımdoğuma 71 civarı kiloyla gittim ama 52,5 la hamile kalmıştım.doğumdan 10 gün sonra 54 kiloydum.yani sadece karnım esnedi ama normal çok büyüktü çünkü baya bi.şimdiki karnım onun baya bi küçüğü.dolayısıyla yumuşadı.ama esnemeyen de var tabi.spor iyi gelir elbette.doğumdan sonra abur cubur yemezsen süt yapar diye tatlıya düşmezsen korkma.hemen verirsin kiloları.emzirmek en iyi zaıflama yöntemi.bol su,az şekerli komposto içecen.. emzirirken zaten ciğerin yanmış gibi susuyorsun hemen suyunu hazırla hem emzir hem su iç.çok faydası olur.ilk 3 ay moralini bozma göbüş daha şeklillenmiyor geçer yani çok kilo almadığın sürece..

ayyy canim baya zayifta hamile kalmissin aslinda ..
dogumdan sonra iste kendimi hazr hissettigim zaman egzersizlei yaparim mutlaka, abur cubur sevmem zaten ben..birde ebe var iste burada herkesin benimki dogumdan sonrada gelecek hareketlerini gösterecek ..demistiki yavas yavas hemen olmaz..zaten kilomu falan iyi buldu..evet emzirmek en iyi kilo verme bicimi..aklima hep ebru salli geliyor..o incelikte dogumdan sonra konusmustu hala emzirdgini ve zayif oldugu icin zor oldugunu söyledi..cunku kilo veriyorsun gitgide demisti..kilolarimizi verirriz insallah..cok kilo almadim da ben sarkmadan korkuyorum en cok ve catlaktan :)

inşallah hamilelikten sonra geçer canım hormonlarla ilgilidir..

Back
X