Kizlar, ben beyaz tenliyim, vucudumda kil yok gibi bisey , yani tüy sorunum yok, zaten kasim sacim falanda incedir azdir..neyse benim koltuk altimdada birkac tane kil olur onuda kendim bileli hep jilet kullandim, biraz sert cikti ama hic fazlalasmadi..ablamlarin falan agda yapmalarindan dolayi heralde koltukaltlari sarkmis gibi görünür cok kiside dikkat ettim cok kiside oyle gercekten boyle sarkmis..yani sözün kisasi koltukaltim bembeyazdir bir kac kil cikar jiletlerim sonra bebek gibi kalir ama simdi daha bugun iyice fark ettim hala kil yok ama o bebek gibi kaltukaltim kararmis..kara gercekten..esim hormonlarinla alakalidir diyor . oda eski halini biliyor..sasirdi ama önemsemedi..ama benim sinirim cok bozuldu..
ben internette okumustum daha önce hormonlardan dolayi vajina ve cevresi rengi koyulasir ( zaten orasida koyulasti) ama koltukltininda oyle oldugunu görmedim internette..bu konuda bilgisi olan yada yasayan var mi ? diyelim hormonlarla alakali peki dogumdan sonra gecer mi? bu da derti diyen olur belki dert degil ama cok cirkin görüntü..
ben internette okumustum daha önce hormonlardan dolayi vajina ve cevresi rengi koyulasir ( zaten orasida koyulasti) ama koltukltininda oyle oldugunu görmedim internette..bu konuda bilgisi olan yada yasayan var mi ? diyelim hormonlarla alakali peki dogumdan sonra gecer mi? bu da derti diyen olur belki dert degil ama cok cirkin görüntü..
Son düzenleme: