çok normal şekerim benimki de öle ben de gıcık oluyorum.yengeminkini görseydin resmen simsiyah birer yuvarlak olmuştu ben küçüktüm o zaman korkmuştum ama geçiyor sonra boşveeeeer az kaldı normale dönecez.deveye sormuşlar boynun neden eğri diye,nerem doğru ki demişşu anda neremiz düzgün ki kız her tarafımız bi hoş,insan mıyız biz beeeee
benim vücudumda hiç kararma olmadı ama bir arkadaşımın yengesinin karın ve göğüs bölgesi kapkara oluyormus doğumdan aylar sonra geçiyomus
gerdirme yerine egzersiz de iyi olmazmi? simdi ben bilmiyorum ilk gebeligim dogumdan sonra sallanacak biliyorum ama zamanla ve egzersizle toplarlanir dedi bir cok kisi..dimi??olmazmi acaba?
sen merak etme benimkiyle kıyaslama.ben 20 kilo almıştım ve iç kendime almamıştımdoğuma 71 civarı kiloyla gittim ama 52,5 la hamile kalmıştım.doğumdan 10 gün sonra 54 kiloydum.yani sadece karnım esnedi ama normal çok büyüktü çünkü baya bi.şimdiki karnım onun baya bi küçüğü.dolayısıyla yumuşadı.ama esnemeyen de var tabi.spor iyi gelir elbette.doğumdan sonra abur cubur yemezsen süt yapar diye tatlıya düşmezsen korkma.hemen verirsin kiloları.emzirmek en iyi zaıflama yöntemi.bol su,az şekerli komposto içecen.. emzirirken zaten ciğerin yanmış gibi susuyorsun hemen suyunu hazırla hem emzir hem su iç.çok faydası olur.ilk 3 ay moralini bozma göbüş daha şeklillenmiyor geçer yani çok kilo almadığın sürece..
inşallah hamilelikten sonra geçer canım hormonlarla ilgilidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?