Hamilelik HSG

414 geldi sonucum 4 haftalık sanırım iki gün sonra tekrar mı kan vermem lazım yoksa hemen doktora gideyim mi
2 gün sonra tekrar kan verin artışa bi bakın 5 haftalik olunca gidin doktora şu an gitseniz bile kese görünmez zaten :)tebrik ederimmm umarım her şey güzel ilerler son adet tarihinizin ilk gününü baz alıp hesaplıyorlar ona göre hesaplayabilirsiniz beta degeri haftayı göstermez demişti bana doktorum

Yaa üzülmeyin hiç bi sonraki ay inşallah olur içinizi ferah tutun
Böyle sebepsiz yere her ay seviniyorum sevincim kursağımda kalıyor eşim de yoruldu artık düşüne düşüne bu aydan çok umutluyduk birde doktor eşime bir sıkıntı yok demişti ama sperm testi sonucunda astenozoospermi yazılmış internetten bakınca da düşük sprem hareketliliği yazıyor ben anlamadım

Aynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyle 🤗
Merhabalar. Bende hsg cekildim bugün ama bana antibiyotik yazilmadi gerej görmediler. Ben riske atmak istemiyorum acaba antibiyotik markasını söylemeniz mümkün mü pazartesi günü aile hekimine yazdirmak istiyorum

Back
X