Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benım eyikeylememilsin yeni gördüm daha. Benım eşimin sperm hareketinde sorun var böyle işteBizimde 16 ay oldu. 2kere kimyasal gebelik geçirdim..pko luyum. Senin durum nedir canım?
Etiketlememişsin yazıcaktım :) bu arada benımde 1 kimyasalım varBizimde 16 ay oldu. 2kere kimyasal gebelik geçirdim..pko luyum. Senin durum nedir canım?
Pko lu musun cnmBeeenn 21 aydır deniyorum yok olmuyo 5 kez klomen catlatma ignesi oldum ilk çatlatma iğnesinde kimyasal gebelik oldu dahada yok bebisin gelesi
İğne kullandın mı canım?ÜÇ senedir yapmadığımı bırakmadım tık yokçok mutsuzum artık tedavi falan herşeyi bıraktım hiç bir şey yapmak istemiyorum
bende pkoluyum Üç defa klomen çatlama iğnesi kullandım gene olmadı
aksine daha kist oluştu ameliyat oldum
![]()
Bende klomen bi işe yaramadı.1 klomen 3femara kullandm.femara ile iki kez kimyasal gebelik...pko var bende ama 35günde bir regl oluyorum. Eşimin morfoloji 100de 4 çıktı oda müthiş değil..aşılama yaptıracağım bu ay artıkBende 20 aydan fazladir istiyorum ben polikistik overliyim.2 aydir klomen tedavisi goruyorum..
Eşinin sperm durumu nedir?Etiketlememişsin yazıcaktım :) bu arada benımde 1 kimyasalım var
Aşılama düşünmüyormusun? Klomen yumurtanı büyüttü mü?Beeenn 21 aydır deniyorum yok olmuyo 5 kez klomen catlatma ignesi oldum ilk çatlatma iğnesinde kimyasal gebelik oldu dahada yok bebisin gelesi
Yok cnm zaten çatlama iğnelerinden Sonra bıraktım tedaviyi devam etmedim .. ameliyat oldum ama aynı belirtileri tekrar yaşıyorum galiba tekrar kist oluştu sizce bu mümkün mü ??İğne kullandın mı canım?
Al benden de o kadar. Yok olmuyor ama bi türlüBiz de 1,5 yıl oldu istiyoruz.
1 sene bekledik kendiliğiden olmadı.
Sonra klomen ve iğne kullandık yine olmadı.
Yoruldum doğrusu.
Adetlerim düzenli, hormonlar normal, eşimde de sorun çıkmadı yaptırdık test.
Bekliyoruz istiyoruz :)
Yaa, evet dr gittik tedavi ile olmadı kendimiz bekledik olmadı.Al benden de o kadar. Yok olmuyor ama bi türlü
30 milyon sperm %70 harekrtsiz %30 hareketliEşinin sperm durumu nedir?