Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Beeenn 21 aydır deniyorum yok olmuyo 5 kez klomen catlatma ignesi oldum ilk çatlatma iğnesinde kimyasal gebelik oldu dahada yok bebisin gelesi

Bende 15 aydır istiyorum. 5 ay önce laparoskopi ameliyatıyla tıkalı tüplerim açıldı. Bu ayda olmazsa klomene başlıcam

ÜÇ senedir yapmadığımı bırakmadım tık yok :( çok mutsuzum artık tedavi falan herşeyi bıraktım hiç bir şey yapmak istemiyorum :( bende pkoluyum Üç defa klomen çatlama iğnesi kullandım gene olmadı :( aksine daha kist oluştu ameliyat oldum :(

ÜÇ senedir yapmadığımı bırakmadım tık yok :KK43: çok mutsuzum artık tedavi falan herşeyi bıraktım hiç bir şey yapmak istemiyorum :KK43: bende pkoluyum Üç defa klomen çatlama iğnesi kullandım gene olmadı :KK43: aksine daha kist oluştu ameliyat oldum :KK43:
İğne kullandın mı canım?

Bende 20 aydan fazladir istiyorum ben polikistik overliyim.2 aydir klomen tedavisi goruyorum..
Bende klomen bi işe yaramadı.1 klomen 3femara kullandm.femara ile iki kez kimyasal gebelik...pko var bende ama 35günde bir regl oluyorum. Eşimin morfoloji 100de 4 çıktı oda müthiş değil..aşılama yaptıracağım bu ay artık

Biz de 1,5 yıl oldu istiyoruz.
1 sene bekledik kendiliğiden olmadı.
Sonra klomen ve iğne kullandık yine olmadı.
Yoruldum doğrusu.
Adetlerim düzenli, hormonlar normal, eşimde de sorun çıkmadı yaptırdık test.
Bekliyoruz istiyoruz :)

Biz de 1,5 yıl oldu istiyoruz.
1 sene bekledik kendiliğiden olmadı.
Sonra klomen ve iğne kullandık yine olmadı.
Yoruldum doğrusu.
Adetlerim düzenli, hormonlar normal, eşimde de sorun çıkmadı yaptırdık test.
Bekliyoruz istiyoruz :)
Al benden de o kadar. Yok olmuyor ama bi türlü

Slm kızlar
Bende 3 senedir evliyim. Olur diye hep bekledim geçen ay gittiğim dr hormn prlktn teşhisi koydu duğhaston ilaçla tedavi oluyorum. İlk ayım ilaç yeni bitti ama umudum yok nedense :(
Allah yardmcmz olsunnn

Back
X