Hamilelik Için Alternatif Tip Formülleri.

PAPATYAM

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.550
14.899
823
İstanbul
Valla Bide Size Müthiş Bir Haberim Annem Dün Köyünden Birinden Aldiği Bir Tarifi Uygulayacakmiş Bana Hazirlayip Hamile Kalmayan Kadinlara Yaparlarmiş Köyde Ve Annemin Dediğine Göre Düşük Yapan Hamile Kalmayan Kadinlar Mutlaka Sağlikli Hamile Kalirlarmiş.denicem Valla Olursa Inşallahhhhhhhhhh Sizede Vercem Tarifi .(BU TARİF ADETİN BİTTİĞİ GÜN UYGULANMAYA BAŞLANIYORMUŞ.BİR NEVİ BANYO AMA BİTKİLERLE YAPILAN BİŞİİ)
:teselli:

Ha Birde Göbek Düşmesi Olabilir Diye Beni Ananeme Götürecek O Köyde Meşhurmuş Eskiden Düşük Yapan Kadinlara Yine Nedense Adet Sonrasi Göbek Masaji Yapiyormuş 3 Gün Boyunca Ve Kadinlar Hamile Kalip Doğum Yapiyorlarmiş Valla Denicem Ben Be Yabanci Da Diil Ananem Sonuçta Bir Bildiği Vardir.ananem Ayaciklarindan Hasta Beceremez Diye Götürmemiş Anam Bunca Zaman Ama Ne Yapsa Kardir Diyor Gitcez şu Adetim Bir Gelse Artik.şunlari Deneyip 1 Ay Dinlencem Ve Denicem Yanii.

canım bu deneyeceğin şey nasıl bi şey bitkilerle demişsin hangi bitkiler vücuda mı sürülüyor
dediğin gibi hamile kalınabilen bir yol ise bende sizin köye gelmeye hazırım:)

inşallah kolay bulunabilen bitkilerdir...............nası bişi peki bu biraz ip ucu versen....

kıslar bekleyin azcık pazartesi net bilgiyi vercem burdan bana yapııcak annem çünki.hepberaber deneriz eskilerde lokman hekimler boşuna yoktu ya vardır bir hikmeti mutlaka .başka bu tür şeyler bilenler burdan paylaşalım herkese faydalı olur

canım bu deneyeceğin şey nasıl bi şey bitkilerle demişsin hangi bitkiler vücuda mı sürülüyor
dediğin gibi hamile kalınabilen bir yol ise bende sizin köye gelmeye hazırım:)

ay şekerim istanbuldayım ben köyde yaparlarmış öle anlatıyorlar bitkileri buluyor şuan annem pazartesi bana uygulicak .yeme içme yok sadece küvete koyup içinde buharında suyunda banyo uyapılıp tam gün sıkı giyinilip yatılacak birde göbek masajı yapılacakmış onuda anlatıcam size

küvet mi bizim küvatimiz yok kiii...ankarada olsaydık olurdu da burda yokk..:sm_confused::1no2:

Gözümüz yollarda kaldı gelsin artkın annen yaa......

slm kızlar annem yeni gitti sırtımda polar battaniye pc başında size yazıyorum sırf merakta kalmayın diye bakın bu kıyağımı unutmayın .
gelelim bizim formüleeeeeeee..
1-ebegümeci
2-defne yaprağı
3-ısırgan otu
4-sığır dili
5-çam yaprağı
6-dut yaprağı
7-kara lahana
8-yabani kavun (hani şu arsalarda yol kenarlarında yaprağı salatalık yaprağına benzeyen meyvesi eriğe benzeyen bitki)5 yaprak yeterli
9-4 kg süt
10-1 kutu viks eczanede satılıyor

eveetttt bu bitkileri malesef aktardan diil tazeden koparıp yapmak gerekiyor bitkilerin miktarları ise karalahana 1 demet yeterli -5-6 çam yaprağı dalları koparmanıza gerek bütün olarak koparıp alın .diğerleri yarım kg kadar bişii olcak göz kararı tabii .tüm otları büyük 3 tencereye böldüm kaynadıkça otlar iniyor ya bastırıp yeni otları üzerine ekleyin sığana kadar her tencereye 2 bardak süt koydum otlarla kaynasın diye diğer sütü ayrı kaynattık.sonra hepsini otlar la beraber küvete döküp içine sütü ve 1 paket viksi iyice karıştırdık.tabii sonra ben içine girdim ve (küveti yarıya kadar sıcak su ilaveside yaparak)tam 1 saat terledi. sıcak suyun içinde oturdum 30dk yüzüstü 30 dk sırtüstü.sonra çoktım sıkıca giyindim battaniye ve battaniyeye sarılarak bebek kundağı gibi yattım.1 bardak ta ebegümeci çayı içtim.bu akşam yatmaya devam edicem inşallah allahın izni ile işe yarar önümüzdeki ay adetimin 4.günü yine yapıcam kıslar benim adet 1 gün sürüyor oyüzden dinlenme süresi de biter böylece bakalım hamişlik olmazsa 2.aşılamaya devam .siz iyice adetiniz bitsin 1 günde geçsin sonra yapın emii.hadi allahtan hayırlısı bakalım.BEN YATMAYA GİDİYORUM AMAN HA ÜŞÜTMEMENİZ GEREKİYOR İŞ MİŞ YOK YATACAKSINIZ VE BAKILACAKSINIZ HEP .

canı umarım işe yarar haber ver baride bizde yapalım aslında mantıklı şeyler gibi geldi bana anlattığın bitkilerin hepsi şifalı şeyler .

Ya canım ben bunların tazesini nerden bulayım ya
Tanımam etmem bu bitkileri
Neyse bi ara anneme yazıp listeyi vereyimde o belki bulur bana.Yakın olsaydık annenle keşke (
Dilerim sende işe yarar.

inşallah işe yarar canım..
ama bencede işe yarasa bile nerden bulam biz bunların tazesini yaff

Hicrancim 1. sayfada kullandigin imzani niye kaldirdin cok tatli bi bebek yaa bayildim gözlerine, insallah benim bebegiminde gözleri öyle olur, yani henüz hamile falan degilim ama su senin formülü denede sonra bizde denyelim, insallah ise yarar...

Ya canım ben bunların tazesini nerden bulayım ya
Tanımam etmem bu bitkileri
Neyse bi ara anneme yazıp listeyi vereyimde o belki bulur bana.Yakın olsaydık annenle keşke (
Dilerim sende işe yarar.

annene sor mutlaka vardır çevrede bilenler bide aktarlarda kuruları satılıyor bence onlarda olur ya annem tazesi daha iyidir diyor ama nebiliim adaçayı ıhlamur vss gibi şeyleride kurusundan içimiyozmu kiii :)

umarım yarar kızlar kaybedecek bişiyim yok zaten tıptan yeterince yararlandım artık sıra alternatip tıpta napiiim eskiden doçentler proflarmı vardı kiiiiiiiiiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…