canım bu deneyeceğin şey nasıl bi şey bitkilerle demişsin hangi bitkiler vücuda mı sürülüyor
dediğin gibi hamile kalınabilen bir yol ise bende sizin köye gelmeye hazırım:)
Valla Bide Size Müthiş Bir Haberim Annem Dün Köyünden Birinden Aldiği Bir Tarifi Uygulayacakmiş Bana Hazirlayip Hamile Kalmayan Kadinlara Yaparlarmiş Köyde Ve Annemin Dediğine Göre Düşük Yapan Hamile Kalmayan Kadinlar Mutlaka Sağlikli Hamile Kalirlarmiş.denicem Valla Olursa Inşallahhhhhhhhhh Sizede Vercem Tarifi .(BU TARİF ADETİN BİTTİĞİ GÜN UYGULANMAYA BAŞLANIYORMUŞ.BİR NEVİ BANYO AMA BİTKİLERLE YAPILAN BİŞİİ)
:teselli:
slm kızlar annem yeni gitti sırtımda polar battaniye pc başında size yazıyorum sırf merakta kalmayın diye bakın bu kıyağımı unutmayın .
gelelim bizim formüleeeeeeee..
1-ebegümeci
2-defne yaprağı
3-ısırgan otu
4-sığır dili
5-çam yaprağı
6-dut yaprağı
7-kara lahana
8-yabani kavun (hani şu arsalarda yol kenarlarında yaprağı salatalık yaprağına benzeyen meyvesi eriğe benzeyen bitki)5 yaprak yeterli
9-4 kg süt
10-1 kutu viks eczanede satılıyor
eveetttt bu bitkileri malesef aktardan diil tazeden koparıp yapmak gerekiyor bitkilerin miktarları ise karalahana 1 demet yeterli -5-6 çam yaprağı dalları koparmanıza gerek bütün olarak koparıp alın .diğerleri yarım kg kadar bişii olcak göz kararı tabii .tüm otları büyük 3 tencereye böldüm kaynadıkça otlar iniyor ya bastırıp yeni otları üzerine ekleyin sığana kadar her tencereye 2 bardak süt koydum otlarla kaynasın diye diğer sütü ayrı kaynattık.sonra hepsini otlar la beraber küvete döküp içine sütü ve 1 paket viksi iyice karıştırdık.tabii sonra ben içine girdim ve (küveti yarıya kadar sıcak su ilaveside yaparak)tam 1 saat terledi. sıcak suyun içinde oturdum 30dk yüzüstü 30 dk sırtüstü.sonra çoktım sıkıca giyindim battaniye ve battaniyeye sarılarak bebek kundağı gibi yattım.1 bardak ta ebegümeci çayı içtim.bu akşam yatmaya devam edicem inşallah allahın izni ile işe yarar önümüzdeki ay adetimin 4.günü yine yapıcam kıslar benim adet 1 gün sürüyor oyüzden dinlenme süresi de biter böylece bakalım hamişlik olmazsa 2.aşılamaya devam .siz iyice adetiniz bitsin 1 günde geçsin sonra yapın emii.hadi allahtan hayırlısı bakalım.BEN YATMAYA GİDİYORUM AMAN HA ÜŞÜTMEMENİZ GEREKİYOR İŞ MİŞ YOK YATACAKSINIZ VE BAKILACAKSINIZ HEP .
Ya canım ben bunların tazesini nerden bulayım ya
Tanımam etmem bu bitkileri
Neyse bi ara anneme yazıp listeyi vereyimde o belki bulur bana.Yakın olsaydık annenle keşke(
Dilerim sende işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?