Hamilelik icin her yolu deneyenler

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Ya kzlar merak ettigim bisey var boyle seyler yasakmi bilmiyorum ama ebeye gitmeyi düsünüyorum. Her yolu denedik olmadi hicbir sorunda yok cevremde de gercekten ebeye gidip hamile kalan var sizler hic gittinizmi ( ebe turu seyleri cok sacma bulurum ama dinledigim ve gordugum seylere dayanarak bunu yaziyorum )

Ya kzlar merak ettigim bisey var boyle seyler yasakmi bilmiyorum ama ebeye gitmeyi düsünüyorum. Her yolu denedik olmadi hicbir sorunda yok cevremde de gercekten ebeye gidip hamile kalan var sizler hic gittinizmi ( ebe turu seyleri cok sacma bulurum ama dinledigim ve gordugum seylere dayanarak bunu yaziyorum )
bende merak ettim ilk kez duyuyorum.ebe ne yapıyormuş.

merhaba bende yeni uye oldum bir sorunum var banada iyi bir ebe lazım bebek sahibi olmak icin tanıdıgın iyi bir ebe varmı bana yardımcı olabilirmisin ankarada oturuyorum yardımcı olabilirmisiniz

size tavsiyem boyle sacma sapan seylerle bunyenize zarar vermemeniz.gidin duzgun bi doktorda tedavinizi olun.benimde bikac sene once basima bi olay geldi.ebeye gittim rahim asagi inmis kaldircam falan dedi.kabul etmedim.iyiki de etmemisim.doktora gittim rahim filmi felan cekildi rahmimde zerre sorun yoktu esimde sorun varmis.tup bebek tedavisiyle su an 35 haftalik hamileyim.rabbim sizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Back
X