- 11 Ağustos 2025
- 32
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sekerpareeeem
-
Sonuç nedir pekiOvülasyon testi aldim. Ona uyduk
Gebelik olduSonuç nedir peki
Ayy çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah canımGebelik oldu
Teşekkür ediyorum inşallahh aminn darisi size inşallahAyy çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah canım
İnşallah canımTeşekkür ediyorum inşallahh aminn darisi size inşallah
Pik gördüm değerlendirdim bir de bir gün önceyi değerlendirdim. O 2 günde birinde oldu. Ondan sonrada korunduk zaten baska ihtimal yok. Bir de 3 ay olmadı bizim. Üzülmüştüm dogal yollarla olmayacak falan heralde diye bile düşünmüştümİnşallah canımÖzel olacak ama Testlere göre yumurtlama günü ve çatlama günü mü yaptınız sadece
Tavsiyem düzenli adet görüyorsan adetin başladığı günden itibarem sayıp 7. 8. Günden 16. Gününe kadar birer gün araya boşluk koyup değerlendir. Gerisine çok takılmaKızlar merhaba
Gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? nasıl hamile kaldınız? bana yardımcı olabilirmisiniz
Evet ve ben o stresi bu ay çok fazla yaşadım. Bu seferde olmazsa testler olmadan akışa bırakacağım.Tavsiyem düzenli adet görüyorsan adetin başladığı günden itibarem sayıp 7. 8. Günden 16. Gününe kadar birer gün araya boşluk koyup değerlendir. Gerisine çok takılma
1 ay içinde 15 16 kez ilişki yaşayıp gebelik elde edemeyen ben 1 ayda 5 kere olan ilişkiden hamile kaldım. Günleri saymaya kalkınca stresle gebelik elde edilemiyor malesef
Adet bittikten 5 gun sonra ovulasyon testine basladim ve gun asiri iliski oldu. Ovulasyon testi pik olmaya yaklaştığında üç gün ust uste iliski oldu, pik öncesi pik ve pik sonrasi gun o ay gebe kaldimKızlar merhaba
Gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? nasıl hamile kaldınız? bana yardımcı olabilirmisiniz
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahAdet bittikten 5 gun sonra ovulasyon testine basladim ve gun asiri iliski oldu. Ovulasyon testi pik olmaya yaklaştığında üç gün ust uste iliski oldu, pik öncesi pik ve pik sonrasi gun o ay gebe kaldim
innovita almıştım trendyoldan, ilk kez ondan pik gordum hatta pcos var bende,Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahHangi testi kullandınız peki
Canım gün aşırı şekilde olmama ihtimali yok geçen ay uygulamadan yumurtlama günüme uyup yaptım olmadı bu ay gün aşırı tuttuKızlar merhaba
Bende pik görünce 3 gün degerlendirdim sonrasında bıraktım tutmadıCanım gün aşırı şekilde olmama ihtimali yok geçen ay uygulamadan yumurtlama günüme uyup yaptım olmadı bu ay gün aşırı tuttu
Canım hergün üst üste değil bir gün ara bırakarak sperm sağlığı için adete bir hafta kala da free bırakmıştım çocuk olduysa bişey olmasın diyeBende pik görünce 3 gün degerlendirdim sonrasında bıraktım tutmadı
canım burada kimisi pik öncesi pik ve sonrasını değerlendirin de deniliyor o yüzden kafam karıştı ama senin dediğin mantıklıCanım hergün üst üste değil bir gün ara bırakarak sperm sağlığı için adete bir hafta kala da free bırakmıştım çocuk olduysa bişey olmasın diye
Canım evet bir ay öyle dene bakalım gece yatmadan önce değerlediriyorduk sonra uyuyordum kalkmadan. sabah alıyordum duşumu o detaya da dikkat et kalkma hemencanım burada kimisi pik öncesi pik ve sonrasını değerlendirin de deniliyor o yüzden kafam karıştı ama senin dediğin mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?