Hamilelik icin iliski sıklığı ?

Sekerpareeeem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
32
10
3
28
Kızlar merhaba
Gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? nasıl hamile kaldınız? bana yardımcı olabilirmisiniz

İnşallah canım Özel olacak ama Testlere göre yumurtlama günü ve çatlama günü mü yaptınız sadece
Pik gördüm değerlendirdim bir de bir gün önceyi değerlendirdim. O 2 günde birinde oldu. Ondan sonrada korunduk zaten baska ihtimal yok. Bir de 3 ay olmadı bizim. Üzülmüştüm dogal yollarla olmayacak falan heralde diye bile düşünmüştüm sonra ovülasyon testini önerdiler burdakiler. Öyle tuttu şükür

Kızlar merhaba
Gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? nasıl hamile kaldınız? bana yardımcı olabilirmisiniz
Tavsiyem düzenli adet görüyorsan adetin başladığı günden itibarem sayıp 7. 8. Günden 16. Gününe kadar birer gün araya boşluk koyup değerlendir. Gerisine çok takılma
1 ay içinde 15 16 kez ilişki yaşayıp gebelik elde edemeyen ben 1 ayda 5 kere olan ilişkiden hamile kaldım. Günleri saymaya kalkınca stresle gebelik elde edilemiyor malesef

Evet ve ben o stresi bu ay çok fazla yaşadım. Bu seferde olmazsa testler olmadan akışa bırakacağım.

Kızlar merhaba
Adet bittikten 5 gun sonra ovulasyon testine basladim ve gun asiri iliski oldu. Ovulasyon testi pik olmaya yaklaştığında üç gün ust uste iliski oldu, pik öncesi pik ve pik sonrasi gun o ay gebe kaldim

Öncelikle uygulamalarda görünen yumurtlama gününe göre hareket etmemelisiniz. Ben adetim biter bitmez hamile kaldım halbuki yumurtlamaya en az 10 gün kaldığı görünüyordu. Adetiniz bittikten sonra bir gün dolu bir gün boş şeklinde ilişki olursa ve herhangi bir sağlık probleminiz yoksa tutmama şansı yok

Canım hergün üst üste değil bir gün ara bırakarak sperm sağlığı için adete bir hafta kala da free bırakmıştım çocuk olduysa bişey olmasın diye
canım burada kimisi pik öncesi pik ve sonrasını değerlendirin de deniliyor o yüzden kafam karıştı ama senin dediğin mantıklı

canım burada kimisi pik öncesi pik ve sonrasını değerlendirin de deniliyor o yüzden kafam karıştı ama senin dediğin mantıklı
Canım evet bir ay öyle dene bakalım gece yatmadan önce değerlediriyorduk sonra uyuyordum kalkmadan. sabah alıyordum duşumu o detaya da dikkat et kalkma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…