Nereden çıktı o hurafe yahu? Hangi pozisyonda yapıldığı fark etmez, sırt üstü bele destek yapıldığında daha kolay olduğunu söyleyen bir grup da var ama cinsel ilişki cinsel ilişkidir.
Eger bebek gelecekse her türlü gelir. Fakat bazı durumlarda bazı kişilerde pozisyon veya uzanmak bazı kişilerde gebeliği kolaylastirabiliyo. Zorlu yollardan geçmiş bi çok kadın bilirki pozisyonun aslinda hic önemi yok. Doğru zaman sağlıklı yumurta ve sperm ayrıca kafa rahatlığı en iyi reçete bu.
Tabi herşey nasip ama ben biraz fizik kurallarına göre bakıyorum mantıken kadın üstteyken sperm yukarı çıkıp hemen geri aşağı akar ama erkek üstteyken bütün sperm içine akıp orada kalır kalkana kadar. Bence şansı arttırabilir diye düşünüyorum
Şöyle diyeyim,ben tek seferle hem de üstte olduğum pozisyonda gebe kaldım. İlişkiden sonra hemen kalktım üstelik asla yatmadım bile. Yani bunlar kesinlikle hurafe. Yok üstte olmaz sperm gitmez. Hiç öyle şey olur mu yani sperm dediğimiz şey o kadar hareketli bir şey ki giden gidiyor zaten. Üstelik hangi pozisyon olursa olsun akacak olan da yani fazla olan sperm,aslında fazlalık yani akıp gidiyor yatsan da yatmasan da. O yüzden kesinlikle bence pozisyonun çok da bir önemi yok. Artık doktorlar bile gülüyor bu konuya,bilimsellikten öte çünkü. Bence siz de akışına bırakın ve hangi pozisyonda rahstsanız öyle devam edin, umarım en güzel zamanda istiyorsanız eğer gebelik haberini alırsınız
Bildiğim kadarıyla sadece erkekte sperm hareketi ile ilgili bir sıkıntı varsa kadının üstte olduğu pozisyonda hamilelik zor olabilir ama yine de imkansız denemez