Hamilelik için pregnacare

goksez

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
45
22
8
35
Kızlar merhaba doktorum hamilelik için pregnacare him&her takviye almamı önerdi daha önce kullanan bilgisi olan var mı ?

Kızlar merhaba doktorum hamilelik için pregnacare him&her takviye almamı önerdi daha önce kullanan bilgisi olan var mı ?
Bana da burdaki arkadaşlar önermişti eşimle beraber içtik sonra tahlil verdi morfoloji 0 dan 3 e yukselmıs ılerı hız da 4 den 12 ye. En son 3 sene önce fılan vermıstı test sımdı 2. Icın ugrasıyorduk İlactan bir ay sonra hamıleyım galıba testım pozitif

aaa ne güzel bir haber bu tebrik ediyorum 🤗 darısı isteyen herkesin başına. Biz de 15 gündür kullanıyoruz umarım faydasını görürüz

Erkek hapları çok iyi ama kadın için olan haptaki inositol değeri diğerlerine göre çok düşük 🥲

Biz eşimle çocuk düşünmeye başlayınca kadın doğum doktoruna gittiğimizde o önermişti. 1 ay kullandık sonra denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Ancak gerçekten bir faydası oldu mu yoksa tesadüf mü bilemiyorum :KK56:
Fiyat olarak biraz yüksek ama piyasanın en iyi takviyelerinden biri marka olarak. Bence denemekten zarar gelmez.

Erkek hapları çok iyi ama kadın için olan haptaki inositol değeri diğerlerine göre çok düşük 🥲
B
Bunu ben de farkettim acaba arada erkek olandan da içsek daha mı iyi olur 😅 bunu yapan var mı acaba ,erkekteki vitaminleri çok beğendim çok iyi içeriği

Merhaba biz de eşimle 24 kasımdan itibaren kullanmaya başladık. Burdaki yorumları gördükçe umut doluyor insan. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 yıl geçti İnşallah vitaminin bize de yararı olur 🤲🏻

Merhaba biz de eşimle 24 kasımdan itibaren kullanmaya başladık. Burdaki yorumları gördükçe umut doluyor insan. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 yıl geçti İnşallah vitaminin bize de yararı olur 🤲🏻
Merhaba ben de az önce sipariş verdim inşallah işe yarar. 14 aydır bebek istiyoruz.olmadı. böyle takviyeler de herkeste işe yaramıyor ama inşallah deneyen herkes faydasını görür.

Back
X