hamilelik icin zaman daraliyor ama cok kiloluyum

pazenpelerinliperi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
273
383
103
boyum 160 kilom 92 yasim 33 oldu zaman daraliyor kiloluyken hamile kalmak istemiyorum kalabilirmiyim onuda bilmiyorum korunmayi birakmadim.Kilo veremiyorum siz olsaniz korunmayi birakip siskoyken hamile kalma riskini goze alirmiydiniz yoksa kilo vermeye ugrasirmiydiniz yasiniz bu kadar ileriyken.

Kilolu iken hamile kalmak risk ama kilo veremiyorsan zamanın kalmadıysa kilolu hamile kalabilirsin. Ben 5 kez tüp bebek denemesi yaptım. Tedaviler yüklenen hormonlar derken 104 kiloya çıktım 36 yaşındayım hamileyim 8 aylık ve 5 kilo aldım hamileliğim boyunca. Diyetisyenle beraber devam edebilirsiniz hamileliğiniz boyunca.

33 yas oldugu icin zamanim kalmadi gibi geliyor sanirim korunmayi birakacagim kilo vermeye calismaya devam edecegim.

Bende kilolu hamile kalmak istemedigim icin korundum 6 ay boyunca sonra hamile kaldim bi anlik gazla ama dusukle sonuclandi sonra cok gec kaldigimi dusunerek korunmayi biraktim ve tekrar 6 ay sonra hamile kalabildim boyum 160 kilom 84 (ilk zaman hamile kalsaydim 79du) yaşım 32 ayrica gebelik testi yaparken diger hormonlarimada bakildi troid bezlerim cok yavas çalışıyormuş hap kullaniyorum şuan

çok geçmiş olsun.Kiloyu dert etme diyor doktor kayın validemde çok zorlanirsin kizim bakma sen doktora kilo ver oyle diyor.naapcami sasirdim.Bazi testler varmis yumurta sayisina baktirabiliyormusuz onlari yaptircam galiba.

çok geçmiş olsun.Kiloyu dert etme diyor doktor kayın validemde çok zorlanirsin kizim bakma sen doktora kilo ver oyle diyor.naapcami sasirdim.Bazi testler varmis yumurta sayisina baktirabiliyormusuz onlari yaptircam galiba.
kilo verip deneyin bence üstüne birde hamilelik kilosu alırsanız hareket etme durumunuz çok kısıtlanır. birde kilo verince hormonlar daha düzgün çalışmaya başlıyo hamile kalma ihtimaliniz de artar

Tabiki zorliycak kilo ama yasimizda belli bi yerde yaptir bakalim diyetle birlikte birak korunmayi istersen

Merhaba, kilo veremiyorum demişsiniz, bu sıkıntınızın altında ne var acaba, belki de hormonal bir durum ve tedavi gerekecek. Bence memnun değilseniz bu durumdan ve daha sağlıklı olmak istiyorsanız belki bi 6 ay daha kendinizi sağlam bir şekilde bu konuya döndürün. Sonrasında aklınızda kalmaz hiç değilse. Bence yaşınız normal, o yaşta henüz evlenmemiş bile pek çok arkadaşım var :) Bedeninizin sağlıklı olması yaştan daha önemli diye düşünüyorum ben.

97 kilo ile diyetisyene basladim 3. Ay hamile oldugumu öğrendim 83 kilo ile. Cocuk istiyorsan diyetini bozmadan yapıyorsun, bir diyetisyen yardımını almanızı öneririm

Şuan kac aylik hamilesiniz surec nasil ilerledi kac kilo aldiniz diyete devam ettiniz mi
5 aylik olmak üzere kızım, doğum yaptım. 40+1 de yani 9 ay 11. Gün doğdu cok fazla son zamanlarda odem oldum, 20 kilo aldim ama dogumdan çıktım 10 gun icinde 13 kilom gitmişti. Diyete devam etmedim kendimi diyet yapacağım diye asla kasmadim, kız bebek oldugundan belki de canim hic tatli istemedi. Dondurma bile yediğimi bilmem hamileyken. Son 7 kilom suan ama hala diyet yapmıyorum. 6. Aydan sonra diyor diyetisyenim diyete başlamak icin.
Mutlaka ama mutlaka yardim alin zayiflayin hamile kalmak kolaylasacak göreceksiniz

Bende 84 le hamile kaldim troid problemim oldugunuda ogrendim bu süreçte ilac kullaniyorum bakalim nolucak

Bende 84 le hamile kaldim troid problemim oldugunuda ogrendim bu süreçte ilac kullaniyorum bakalim nolucak
Benim sekerim ve insülin direnci sorunum var pcosum. Tabi hamile kalinca o ilaclari biraktim troid degerim yükseltmeye başladı ilac kullandım bende doğum öncesi sonrası şimdi düzene girdi 13 kilo verince.

Ne yaptınız verenildiniz mi, hamile misiniz kilolu ve aynı korkuları yaşayan birisi olarak merak ettim ben de 1.5 yıldır evliyim ha verdim ha vereceğim derken daha da aldım şuan 120 kiloyum ve korunmayı bıraktım ne olacaksa olsun dedim valla buradan da aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye bakınmaya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…