Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora danismak daha iyi olur canim.. Ilk gebeliginde ne kadar kilo aldigin da onemli. 90 kiloya kadar normal diye biliyorum. Ben 68 le hamile kaldim , simdi 83 kiloyum.Benzer bi konu vardır belki ama ben tekrar yazmak istedim. Ben 83 kiloyum ikinci çocuk için hamilelik planlıyorum Allah izin verirse ama zayıflamak için erteliyorum. Bu ne kadar doğru acaba
Dogumdan sonra hic kilo vermedinmi canim?İlk hamileligimde 69 ile kaldım 85 le doğuma girdim bebeğim 4.400 gr dogmustu. Ben şimdi 83 kilo ile hamile kalırsam kendimi kötü hissedecegimi düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar neler hissediyor onu merak ediyorum aslında
Benzer bi konu vardır belki ama ben tekrar yazmak istedim. Ben 83 kiloyum ikinci çocuk için hamilelik planlıyorum Allah izin verirse ama zayıflamak için erteliyorum. Bu ne kadar doğru acaba
90 kg yla hamile kaldim 105 kg ile normal dogum yaptim 3950 bebis dogdu bir aylik olduk ustelik bel fitigim vardi ama hic sıknti yasamadm cok sukurİlk hamileligimde 69 ile kaldım 85 le doğuma girdim bebeğim 4.400 gr dogmustu. Ben şimdi 83 kilo ile hamile kalırsam kendimi kötü hissedecegimi düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar neler hissediyor onu merak ediyorum aslında