Hamilelik İçin Zayıflamayı Beklemek Doğru mu

nergis123

***60***
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
313
344
Benzer bi konu vardır belki ama ben tekrar yazmak istedim. Ben 83 kiloyum ikinci çocuk için hamilelik planlıyorum Allah izin verirse ama zayıflamak için erteliyorum. Bu ne kadar doğru acaba

Benzer bi konu vardır belki ama ben tekrar yazmak istedim. Ben 83 kiloyum ikinci çocuk için hamilelik planlıyorum Allah izin verirse ama zayıflamak için erteliyorum. Bu ne kadar doğru acaba
Doktora danismak daha iyi olur canim.. Ilk gebeliginde ne kadar kilo aldigin da onemli. 90 kiloya kadar normal diye biliyorum. Ben 68 le hamile kaldim , simdi 83 kiloyum.

İlk hamileligimde 69 ile kaldım 85 le doğuma girdim bebeğim 4.400 gr dogmustu. Ben şimdi 83 kilo ile hamile kalırsam kendimi kötü hissedecegimi düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar neler hissediyor onu merak ediyorum aslında

İlk hamileligimde 69 ile kaldım 85 le doğuma girdim bebeğim 4.400 gr dogmustu. Ben şimdi 83 kilo ile hamile kalırsam kendimi kötü hissedecegimi düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar neler hissediyor onu merak ediyorum aslında
Dogumdan sonra hic kilo vermedinmi canim?

fazla kilo almak gebelikte bi sürü sorun oluşturabiliyo. doktorunla konuşmalısın gerekirse bi diyetisyene yönlendirir. sağlığını riske atma.

merhaba bende sizin gibiyim 70 kiloyum diye erteliyorum hamileliği bazen doğrumu yapıyorum acaba diye ikilemlerim oluyor diyetteyim 3 aydır sporda yapıyorum istediğim kiloya gelirsem başlayacağım hazırlanmaya ama henüz değil sitede gezip kaç kiloyla hamile kalmışlar diye bakıyorum, bazen gaza geliyorum başlamak için sonra geri adım atıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah....işin doğrusu doktora gidip muayene olmak sorun yoksa zayıflama olabilir ama sıkıntı olursa ertelememek lazım ben gittim yumurta tembelliği varmış hsg çektirmemi söyledi randevu almıştım ama kısmet olmadı aksilik çıktı gidemedim aksilikler üst üste gelince zayıflayayım bari dedim ağırdan aldım yanlış yapıyorum ama kiloyu göze alamıyorum korkuyorum çünkü ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım yine öyle olursa diye erteliyorum , inşallah en doğru kararı verirsin.

86 ile hamile kaldim 96 ile doguma girdim suanlik 20 gunluguz ve dogumdan 1 hafta sonra 90 dim simdi kacim merak ettm :)

bence doğru bir şey yapıyorsunuz. Ben de hipotiroididen 10 kilo almıştım tedavi oldum ve kilo vermeyi bekledim hamile kalmak için. 10 kiloyu verdikten sonra hamile kaldım iyiki de öyle yapmışım. vücudum en iyi en sağlıklı döneminde hamilelik daha doğru diye düşünüyorum. Hamilelik şekeri ve diğer riskler açısından da bu geçerli. Daha önce ne güzel vermişsiniz kilo yine verin bence...

90 kg yla hamile kaldim 105 kg ile normal dogum yaptim 3950 bebis dogdu bir aylik olduk ustelik bel fitigim vardi ama hic sıknti yasamadm cok sukur

Yapamıyorum veremiyorum bu kiloları daha doğrusu kendimi durduramiyorum hergun siz veriyorum kendime ama hiç tutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

X