Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii 11 gün çok uzun bir süre bende yeni hamileyim adetime bir gün kala ucuz gebelik testi ile öğrenmiştim varsa çıkar ama belki geç döllenme dir kadın doğuma git istersen adet sadece hamilelikte geçikmiyor stres hava değişimi herşey etki ediyor Rabbim gönlünüze göre versin inşallahHayırlı akşamlar. Adetim 11 gün gecikti normalde asla gecikmez. 2 kere test yaptım çıkmadı ama geciken günler içerisinde birkaç kez pembe akıntı geldi? Hamilelik durumu söz konusu olabilir mi? Akıntı üzerinden 5 gün geçti hala olmadım. İdrarda kaç günde belli olur?
Amin Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 14 aydır deniyorum olmuyor maalesefYanii 11 gün çok uzun bir süre bende yeni hamileyim adetime bir gün kala ucuz gebelik testi ile öğrenmiştim varsa çıkar ama belki geç döllenme dir kadın doğuma git istersen adet sadece hamilelikte geçikmiyor stres hava değişimi herşey etki ediyor Rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Coraspin kullandım sadece. Ayın ya sonunda olurum yada diğer ayın birinde. Normalde düzenlidir.Benim de bugün bat ama henüz olmadım, test yaptım negatif,sizin baya geçmiş normalde bata 5 gün kala bile bazılarında çıkabiliyor. Normalde adet süreniz kaç gün.doktora göründünüz mü 11 gün uzun bir süre çünkü. Bu ay herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız?
Amin Allah razı olsun cümlemizeAmin Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 14 aydır deniyorum olmuyor maalesef
Yarın mutlaka doktora gidin bence, 11 gün baya uzun çünküCoraspin kullandım sadece. Ayın ya sonunda olurum yada diğer ayın birinde. Normalde düzenlidir.
Adetten 6 gün önce yaptım. Normal gebelik testi bu arada. Erken olanlardan değil. Sizce ?Yanii 11 gün çok uzun bir süre bende yeni hamileyim adetime bir gün kala ucuz gebelik testi ile öğrenmiştim varsa çıkar ama belki geç döllenme dir kadın doğuma git istersen adet sadece hamilelikte geçikmiyor stres hava değişimi herşey etki ediyor Rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Olduk canım. Çok şükür hiçbir problem yokmuşAmin Allah razı olsun cümlemizebebek için genel kontrollerinizi oldunuz mu?
Canım 6 gün çok erken ama erken gebelik testinde varsa çıkar ben ilk hamileliğimi adetten 4 gün önce öğrenmiştim inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınAdetten 6 gün önce yaptım. Normal gebelik testi bu arada. Erken olanlardan değil. Sizce ?
Canım ovulasyon testi dene ben onunla hamile kaldım normal uygulamadan takip ediyordum yumurtlamayı hep yanlış değerlendirip yumurtlamayı kaçırıyomuşuzO
Olduk canım. Çok şükür hiçbir problem yokmuş
Haklısınız. İnşallahCanım 6 gün çok erken ama erken gebelik testinde varsa çıkar ben ilk hamileliğimi adetten 4 gün önce öğrenmiştim inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Denedim canım çok denedim uygulamayla aynı aşağı yukarı.Canım ovulasyon testi dene ben onunla hamile kaldım normal uygulamadan takip ediyordum yumurtlamayı hep yanlış değerlendirip yumurtlamayı kaçırıyomuşuz
Kontrole gitcem ama randevular dolu civar illerde bileAdetim 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde öğrenmiştim beta 73 çıkmıştı kan verin bence bazen testler yanıltabiliyor ya da bir doktora görünün başka bir problem ola
Anladım canım stres yapma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur bak bana Rabbim 3 sene sonra nasip etti biliyorum beklemek çok zor ama bol bol dua et Rabbim büyük onun hikmetinden sual sorulmaz verende o alanda oDenedim canım çok denedim uygulamayla aynı aşağı yukarı.
Allah bağışlasın canım. Biliyorum ama acele ediyoruz işte insanoğluAnladım canım stres yapma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur bak bana Rabbim 3 sene sonra nasip etti biliyorum beklemek çok zor ama bol bol dua et Rabbim büyük onun hikmetinden sual sorulmaz verende o alanda o![]()
Amin canım cümlemize yumurtlamayı değerlendirdik ten sonra 7 gün boyunca 1 tane avakado ye döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını sağlıyorAllah bağışlasın canım. Biliyorum ama acele ediyoruz işte insanoğlu