Hamilelik ihtimali korkutuyor..

istemiyor değlim yaşadıklarımdan ötürü aşırı kaygı var..ve evet kasık sancısından bir kez aklıma düştü psikolojik olabilir..

ah bi bu memlekette doktorlara güvensem..

Neden istemiyosunuz bebegi?
istemiyorum demedim...mayıs 28 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum etkisini hala atamadım..psikolojik sıkıntısı bir yandan aşırı geniz akıntısı nefes tıkanıklığı yaşıyorum..halledemedim bir türlü..olsa başımla gözümle..sadece stresten arınsam gerisi gelecek..

istemiyor değlim yaşadıklarımdan ötürü aşırı kaygı var..ve evet kasık sancısından bir kez aklıma düştü psikolojik olabilir..
İnşallah kendini hazır hissettiğinde yaşarsın anneliğini. Sen hazır olmadan hamile kalırsanda, biz hep beraber sana pskolojik destek veririz :)

BEN BIR AYDA IKI KEZ ADET BILE OLDUM.CUNKU BIR AYDA BIRBIRINDEN COK FARKLI IKI MEMLEKETE GITTIMM.HAHAHHAAHHAAH.....VE BAZEN ALTI GUN BILE GECIYOR ADETIMDEN.BAZEN DORT GUN.AMA NORMALDE HEP DUZENLI OLMASINA RAGMEN....
BAKALIM,BEKLE GOR.CNM.

BEN BIR AYDA IKI KEZ ADET BILE OLDUM.CUNKU BIR AYDA BIRBIRINDEN COK FARKLI IKI MEMLEKETE GITTIMM.HAHAHHAAHHAAH.....VE BAZEN ALTI GUN BILE GECIYOR ADETIMDEN.BAZEN DORT GUN.AMA NORMALDE HEP DUZENLI OLMASINA RAGMEN....
BAKALIM,BEKLE GOR.CNM.
aynen adet gecikmesi hiç yaşamadım bugüne kadar sikluslarımda çok düzenlidir genelde ama kürtaj sonrası bozulabilir ihtimaliyle dingin olmaya çalışıyorum..

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü regli geciktirebiliyor bir kaç gün. Bence hemen test yap için rahatlasın :)
ilk gebeliğimdeki hatalara düşmeyeceğim çok acele etmiştim bi dünya test parası koşa koşa doktora gitmeler sonucu ortada..üç gün önce aile hekimimde dedi bu sefer acele etmeyeceğim dedim..çünkü adet belirtileri de gösteriyorum bi yandan belki yaptığım kürler ya da kürtaj sonrası süreçten ötürü gecikmiş olabilir ya da en basiti bir aklıma acabası düştüğü için beyin bilinçlide yapıyor olabilir..adet olmazsam bile en azından bir hafta beklemeyi düşünüyorum..

bende temmuz ayında kürtaj oldum boş gebelikten ötürü. 8. haftamda kürtaj oldum. dr ilk regliden sonra deneyebileceğimizi söyledi. senin yaşadığın korkuları bende yaşıyorum ama bu 3 yada 5 sene sonrada olsa geçmicek. ama yaşım 29 ve bebeğim olsun istyiyorum. bu sebeple gözümü kararttım ve eşime ben hazırım dedim.
rabbim yardımcımız olsun psikolojisi çok kötü anlarım ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz. o yüzden korkma ve bol bol dua et..

amin canım inşallah gönlüne göre olur...içimden bir his adet olacaksın diyor..aynı adet olacak gibi kasık bacak ve topuk ağrılarım var..ama doğrusun bu korkular geçmeyecek..korkularla yüzleşmek lazım dimi

bir konunda da çarpıntım tuttu diye yazanda senmiydin arkadaşım
eger bu şekilde çarpıntın falan varsa gebelikten önce kardiyolaga gitsen

Allah sifa versin cabuk atlatirsiniz insallah. Belki bu bebegi allah size kurtarici olarak gönderiyodur tabi hamileyseniz:)

Ben bu kadar sabırlı olamadığım için ve geçen sürede kendimi yiyip bitirdiğim için tavsiyem de kendime göre olmuş :) Allah gönlündekini nasip etsin,güzel günler göstersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…