istemiyor değlim yaşadıklarımdan ötürü aşırı kaygı var..ve evet kasık sancısından bir kez aklıma düştü psikolojik olabilir..Peki güzelce önlemizi aldıysanız ve gebelik istemiyorsanız inşaallah değilsinizdir.Sürekli düşünmek gebelik belirtilerini psikolojik olarak yaşamana sebep oluyor olabilir.Ben de çok gebelik istiyorum bu nedenle hep bir mide bulantışı baş dönmesi sendromum var psikolojik olarak :)
ah bi bu memlekette doktorlara güvensem..Doktorunuza gidip muayene olun. Eger hamileyseniz zaten ne yapmaniz gerektigini doktorunuz size anlatir. Zaten 9 ay boyunca doktor kontrolüyle hareket edeceksiniz. Ama önce sakin olmalisiniz. Dogum anini düsünüp de sikintiya girmeyin. Zaten hamile olup olmadiginizi bile bilmiyorsunuz. Hos hamile de olsaniz rahat olmalisiniz. Sikinti, stres hem size hem de bebeginize zarar verir.
istemiyorum demedim...mayıs 28 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum etkisini hala atamadım..psikolojik sıkıntısı bir yandan aşırı geniz akıntısı nefes tıkanıklığı yaşıyorum..halledemedim bir türlü..olsa başımla gözümle..sadece stresten arınsam gerisi gelecek..Neden istemiyosunuz bebegi?
İnşallah kendini hazır hissettiğinde yaşarsın anneliğini. Sen hazır olmadan hamile kalırsanda, biz hep beraber sana pskolojik destek veririz :)istemiyor değlim yaşadıklarımdan ötürü aşırı kaygı var..ve evet kasık sancısından bir kez aklıma düştü psikolojik olabilir..
ah bi bu memlekette doktorlara güvensem..
BEN BIR AYDA IKI KEZ ADET BILE OLDUM.CUNKU BIR AYDA BIRBIRINDEN COK FARKLI IKI MEMLEKETE GITTIMM.HAHAHHAAHHAAH.....VE BAZEN ALTI GUN BILE GECIYOR ADETIMDEN.BAZEN DORT GUN.AMA NORMALDE HEP DUZENLI OLMASINA RAGMEN....mayıs ayında kürtaj olmuştum o süreçteki sıkıntılarımı korkularımı ve geçmek bilmeyen(psikolojikte olabilir tabiki )sıkıntılarımı paylaşmıştım..önlemini alıyorduk ama 10 küsür gündür sol kasığımda sancı vardı..adetimde gecikti..daha 1 gün gerçi ..kürtajdan sonra 3 adette düzenliydi..şimdi ya hamileysem sıkıntısı sardı beni...korkuyorum çünkü bu süreçten sonra dar ve sıkıntılı(bodrum katlar özellikle)alanlara girememeye başladım..zaten geçmeyen geniz akıntım var nefesim kesiliyor...neyse sağlık kısmına girmeyeceğim..kızlar ya hamileysem..nasıl hareket etmeliyim ne yapmalıyım ki sakin kalayım ben nasıl doğum yapacam..ilk gebeliğimde bunlar yoktu..şimdi bir ihtimal karşısında endişeler içindeyim..ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam endişesi bir numara tabiki..aşağıdaki iltihaplar bezeler temizlensin diye soğan kürü yaptım,civan perçemi macunu yiyorum olduysa onlardan mı oldu acaba..ya da kasık sancısı olunca şartladım kendimi de içten içe stres yaptım ondan mı adet olamadım..şimdi yemeğe çıkıyorum cevaplarınızı bekliyorum ..öpüldünüz..
amin inşallah zaten öyle olur muhtemelen her gün bana motivasyon günü düzenlerizİnşallah kendini hazır hissettiğinde yaşarsın anneliğini. Sen hazır olmadan hamile kalırsanda, biz hep beraber sana pskolojik destek veririz :)
konyada olsam gitceğim yeri bilirdim burda beni çok oynattılar bir konum var zaten anlatmıştım..Maalesef böyle bir durum da var.
aynen adet gecikmesi hiç yaşamadım bugüne kadar sikluslarımda çok düzenlidir genelde ama kürtaj sonrası bozulabilir ihtimaliyle dingin olmaya çalışıyorum..BEN BIR AYDA IKI KEZ ADET BILE OLDUM.CUNKU BIR AYDA BIRBIRINDEN COK FARKLI IKI MEMLEKETE GITTIMM.HAHAHHAAHHAAH.....VE BAZEN ALTI GUN BILE GECIYOR ADETIMDEN.BAZEN DORT GUN.AMA NORMALDE HEP DUZENLI OLMASINA RAGMEN....
BAKALIM,BEKLE GOR.CNM.
konyada olsam gitceğim yeri bilirdim burda beni çok oynattılar bir konum var zaten anlatmıştım..
şakaya gelmeyen sağlık sebebiyle güvendiğim doktorlar sağlığımdan etti beni...hiçbir şeyim yokken dert sahibi oldum 3 ayda.Cok iyi arastirmak lazim. İnsan kendini emanet edecegi kisiyi iyi secmeli. Saglik sakaya gelmez.
ilk gebeliğimdeki hatalara düşmeyeceğim çok acele etmiştim bi dünya test parası koşa koşa doktora gitmeler sonucu ortada..üç gün önce aile hekimimde dedi bu sefer acele etmeyeceğim dedim..çünkü adet belirtileri de gösteriyorum bi yandan belki yaptığım kürler ya da kürtaj sonrası süreçten ötürü gecikmiş olabilir ya da en basiti bir aklıma acabası düştüğü için beyin bilinçlide yapıyor olabilir..adet olmazsam bile en azından bir hafta beklemeyi düşünüyorum..Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü regli geciktirebiliyor bir kaç gün. Bence hemen test yap için rahatlasın :)
şakaya gelmeyen sağlık sebebiyle güvendiğim doktorlar sağlığımdan etti beni...hiçbir şeyim yokken dert sahibi oldum 3 ayda.
amin canım inşallah gönlüne göre olur...içimden bir his adet olacaksın diyor..aynı adet olacak gibi kasık bacak ve topuk ağrılarım var..ama doğrusun bu korkular geçmeyecek..korkularla yüzleşmek lazım dimibende temmuz ayında kürtaj oldum boş gebelikten ötürü. 8. haftamda kürtaj oldum. dr ilk regliden sonra deneyebileceğimizi söyledi. senin yaşadığın korkuları bende yaşıyorum ama bu 3 yada 5 sene sonrada olsa geçmicek. ama yaşım 29 ve bebeğim olsun istyiyorum. bu sebeple gözümü kararttım ve eşime ben hazırım dedim.
rabbim yardımcımız olsun psikolojisi çok kötü anlarım ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz. o yüzden korkma ve bol bol dua et..
Allah sifa versin cabuk atlatirsiniz insallah. Belki bu bebegi allah size kurtarici olarak gönderiyodur tabi hamileyseniz:)istemiyorum demedim...mayıs 28 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum etkisini hala atamadım..psikolojik sıkıntısı bir yandan aşırı geniz akıntısı nefes tıkanıklığı yaşıyorum..halledemedim bir türlü..olsa başımla gözümle..sadece stresten arınsam gerisi gelecek..
ilk gebeliğimdeki hatalara düşmeyeceğim çok acele etmiştim bi dünya test parası koşa koşa doktora gitmeler sonucu ortada..üç gün önce aile hekimimde dedi bu sefer acele etmeyeceğim dedim..çünkü adet belirtileri de gösteriyorum bi yandan belki yaptığım kürler ya da kürtaj sonrası süreçten ötürü gecikmiş olabilir ya da en basiti bir aklıma acabası düştüğü için beyin bilinçlide yapıyor olabilir..adet olmazsam bile en azından bir hafta beklemeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?