Hamilelik ihtimalim var mı acaba yardımcı olur musunuz?

butterfly789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
31
5
1
31
Merhabalar bayanlar ben yeni üye oldum.Nisanliyim . Evlilik hazırlığı içindeyiz .Öncelikle yargilamamanizi rica ediyorum .Nişanlm hemen baba olmak istiyor.Bende ara sıra ozelzamanlarda bikac bira içen biriyim .Adetim 8ekimde başladı .12 Ekim'de bitti.Tam yumurtlama donememim 22ekimmis .Diğer ay adetim 5kasim.Duzenli adet olurum 26yasindayim .Biz çocuk sahibi olmak için nişanlımın isteğiyle 15/19/22ekim tarihlerinde ilk defa korunmasız iliskiye girdik ..Daha önce de geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.Boyle olup ilk denemede ,ayda hamile kalan varmı olabilirmi insanlar aylarca ugrasiyor .Olduysada ne zaman belli olur .?Ayrıca hamileliği bilmeden ilk birkaç gun yapılanlar gebeliği etkilermi.

Son düzenleme:
Hamile kalma şansınız yüksek çünkü yumurtlama zamanına yakın ilişki olmuş kaç gün geçti ilişkinin üstünden yani ilişkinin üstünden 8 gün falan geçince kan verseniz belli olur o zaman

Öncelikle teşekkür ederim
Hamile kalma şansınız yüksek çünkü yumurtlama zamanına yakın ilişki olmuş kaç gün geçti ilişkinin üstünden yani ilişkinin üstünden 8 gün falan geçince kan verseniz belli olur o zaman

15/19 /ve en son 22ekim yani yumurtlama günümde ilişkiye girdik..yani tuttuysa 19 mu tam günüm olan 22mi olur bilmiyorum çok yeni

Ne kadar mantıklı bir hareket bilemedim bu yaptığınız??? Evlilik tarihi falan ne mi? Siz hamile kalmazsanız bu adam atmasın nişanı?????

Ne kadar mantıklı bir hareket bilemedim bu yaptığınız??? Evlilik tarihi falan ne mi? Siz hamile kalmazsanız bu adam atmasın nişanı?????
Haklısınız çok mantıklı değil ama evlenicez gerçekten aramızdaki bağa güvendiğim icin böyle bisey yaptim.aramızda yaş farkı oldugu için babalığı bukadar istiyor .

Bu arada belirtmek istememiştim ama belirteyim imam nikahimiz var sadece resmi nikahimiz için coronanin geçmesini bekledik .Ailem resmi nikah olmadan bı arada kalmamızı istemedi küçük yerde yaşıyoruz .

Size ayrıca bir tesekkurru borç bilirim beni aydinlattiniz bazi şeyler Allah la kul arasında imam nikahim i belirtmedim sanırım yanlış anlaşıldım .Siz tarafsız yorum yaptınız saolun

Bu arada belirtmek istememiştim ama belirteyim imam nikahimiz var sadece resmi nikahimiz için coronanin geçmesini bekledik .Ailem resmi nikah olmadan bı arada kalmamızı istemedi küçük yerde yaşıyoruz .
Aileniz birlikte kalmanızı istemediyse çocuğu nasıl açıklayacaksınız. Imam nikahının olması iyi tabi de resmi nikâhı da bekleseniz keşke

Haklısınız çok mantıklı değil ama evlenicez gerçekten aramızdaki bağa güvendiğim icin böyle bisey yaptim.aramızda yaş farkı oldugu için babalığı bukadar istiyor .
İnşallah herşey düşündüğünüz gibi olur ama bebek işi biraz da kader kısmet 🤲🏻

Aileniz birlikte kalmanızı istemediyse çocuğu nasıl açıklayacaksınız. Imam nikahının olması iyi tabi de resmi nikâhı da bekleseniz keşke
Hakikaten ne olcak o iş hemen düğün olacak mı?

Hamile kalma olasılığınız yüksek yumurtlama döneminde olmuş cunku birliktelik . Yani hakkınızda hayirlisi

Hanımefendi ben iliskimi yargılamak için bir post atmadım.Sadece bilgilenmek amaçlı yazdım .Sizi rahatsız ettim kusura bakmayin
Bence fevri davranıyosun insanlara karşı bu postu eşim diye de aça bilirdin sen neden nişanlım yazıyorsun ki kimseyi ilgilendirmez ilişkinin ne durumda olduğu eşim yazıp geçseydin madem..

Varsayalım ki gebelik oldu ki bu yüksek ihtimal yumurtlama gününde olmuş.düğün yakın zamanda mı peki

Ya arkadaşlar kimseyi yargılamak bize düşmez kişi kendi yaptıklarından sorumludur bugün demek göze almışlar ki yaşamışlar sadece bilgi almak istedi kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ki o yüzden ön yargılı olmayalım hamile kalma şansınız var yumurtlamadan 3 gün öncesinde bile yaşanan ilişkiden hamile kalınır sperm canlı kalıyor yani ben ilişkinin üstünden 8. Gün geçti idrarda çıktı tabi herkesin farklı bazen idrrda çıkmıyor kanda çıkıyor bu arada ben evliyim hemen bana da saldırmayın 😃

Back
X