Hamilelik ihtimalim var mı acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hzeyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet devam ediyor oglenden beri. Ama yerlesme kanamasiyla ilgili yazanlara baktigimda yogun bi kanamadan bahsetmiyodu sanki. Bendeki adet kanamasi gibi bi kanamaya döndü 😔😔
Çok üzüldüm. Bu mübarek günde İnşallah bebeğin seninledir

Çok üzüldüm :KK43: Rabbım en doğrusunu bilir sakin isyan etme... Her şerde hayır, her hayırda bir şer vardır sakın unutma. Rabbım güç kuvvet versin 🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum vardır bir hayır. Çok şükür inancım beni ayakta tutuyor böylesi belki çok daha hayırlı 🙏

Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana tekrardan bu anlattıkları ben yaşıyorum 😣Sprail vardi çıkarttim ilk ay bos geçti ikinci ay değerlendirdik ve 2.gun gecikti ki tum belirtilerim vardi ama sonra pembemsi kanamam başladı normalde 5 gun en az sürer 2 gun sürdü şuan bitti adet günü kaset.test yaptım negatif çıktı ümidi kesmistim ama şuan seni okuyunca ayinilari yaşadığımızi anladım acaba mi dedim hiç basima böyle bişey gelmedi 2 çocuğum var böyle.şeyleri ilk kez duydum ve yasadim

Ve adetim gecikene kadar ara ara teste devam ettim, her seferinde daha koyu çıkıyordu. En son çok net çizgi gördüm 😂😂 sonrasında kan verdim işte.
merhaba bende konu açmıştım buna benzer bir konuyla alakalı bugün 8 gün gecti 9. gunumdeyim 5. gün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarladim erken gebelik testini yine negatif çıktı eşimle normalde korunuyorduk reglim bittikten 2 -3. gunde birlikteligimiz oldu geri cekilerek daha sonraki günlerde korunduk gebelik ihtimalim var mıdır tecrübelerinizi dayanarak sormak istedim. aile hekimimle görüştüm bunun uzerine bir kaç gün daha bekleyelim kan verirsiniz eger yine negatif sonuc alirsak adet söktürücü kullanirsiniz dedi ama o kadar siskinim o kadar rahatsızım ki anlatamam belirsizlik cok kötü birsey psikolojim bozuldu iyice

merhaba bende konu açmıştım buna benzer bir konuyla alakalı bugün 8 gün gecti 9. gunumdeyim 5. gün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarladim erken gebelik testini yine negatif çıktı eşimle normalde korunuyorduk reglim bittikten 2 -3. gunde birlikteligimiz oldu geri cekilerek daha sonraki günlerde korunduk gebelik ihtimalim var mıdır tecrübelerinizi dayanarak sormak istedim. aile hekimimle görüştüm bunun uzerine bir kaç gün daha bekleyelim kan verirsiniz eger yine negatif sonuc alirsak adet söktürücü kullanirsiniz dedi ama o kadar siskinim o kadar rahatsızım ki anlatamam belirsizlik cok kötü birsey psikolojim bozuldu iyice
Hamile olsaydınız çoktan çıkardı bence ya. Stresten gecikmiştir diye düşünüyorum.

Hamile olsaydınız çoktan çıkardı bence ya. Stresten gecikmiştir diye düşünüyorum.
gece hafif açık kirmizi peceteye sildikce gelen bir akıntım oldu su andada peceteye sildikce açık kahve 10. gunumdeyim hiç boyle olmazdı anlamiyorum gercekten 😓

gece hafif açık kirmizi peceteye sildikce gelen bir akıntım oldu su andada peceteye sildikce açık kahve 10. gunumdeyim hiç boyle olmazdı anlamiyorum gercekten 😓
Stresten olmuştur canım. Bir doktora git için rahat etsin isterse

Stresten olmuştur canım. Bir doktora git için rahat etsin isterse
doktor randevusu bulamadığım için yarin aile hekimime gidip kan testi yaptiricam eğer hala negatif sonuç alırsam adet söktürücü kullanicam en yakın zamanda da doktoruma muayene olucam ilk defa bu kadar fazla gecikme yaşıyorum, daha once 4 gün gecikme ile girmistim prolaktinim 217 çıkmıştı.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-27-23-39-47-267_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-04-27-23-39-47-267_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X