- 23 Haziran 2013
- 51
- 3
- Konu Sahibi siyaholanpembe
Kızlar ben 20 yaşındayım. 4 senedir sevgilim olan adamla birlikte olmaya karar verdik. Önceki ay yasminle korunmuştum. Sonra 1 hafta ara verme süresini kaçırınca yasmin kullanamadım. Sonra birlikte olduğumuzda yanlışlıkla içime boşaldı. Ella almaya karar verdik. 5 gün süresi olduğunu bildiğimiz için 3 gün çok rahat davrandık. 5.gün ilacı içtim. Şimdi sorum şu: Adetim yeni bitmişti. Gebelik şansının düşük olduğunu yazıyordu takvim uygulamam. Ben yine de ilacı içtim. Adet tarihime 10 gün var ama ella'nın geciktirdiğini okudum buradan. 2 gün önce eczaneden test alıp uyguladığımda negatif çıktı. Ama henüz çok erken, belli olmaz diye düşündüğüm için haftaya tekrar test yapacağım. Sizce hamile kalmış mıyımdır bir fikriniz var mı? Eğer bilginiz varsa özelde kürtaj fiyatları ne kadardır? (Eskişehir'de öğrenciyim) Devlette isteğe bağlı kürtaj süresi geçmedikçe yasalmış, bir ücreti var mı? Narkozsuz yapanları filan okudum epey ürktüm devlet tecrübesi ya da fikri olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler hepinize şimdiden..