- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Merhabalar dün adet günüm geöti test yaptım silik çıktı belirtiler regl belirtileri ile aynı nasıl ayırt edebilirim yada şu belirti varsa hamilelik diyebilceğim bi belirti bar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl gibi baya kanamanız mı olduGebelik testiniz silik çıktıysa büyük ihtimalle gebesiniz herkeste farklı tabi ama benim en son gebeligimde ben regl oldum sanıp wc ye gidip duruyordum
Kan verdiniz miMerhabalar dün adet günüm geöti test yaptım silik çıktı belirtiler regl belirtileri ile aynı nasıl ayırt edebilirim yada şu belirti varsa hamilelik diyebilceğim bi belirti bar mı
Kahverengi lekelenme olabilir gebelikte
Bugün oldu birazKahverengi lekelenme olabilir gebelikte
Bugün bende de kahverengimsi leke geldi biraz karın ağrısı oldu şuan tuvalete gidip duruyorum acaba adwt mi olcam diye düşünüyorumGebelik testiniz silik çıktıysa büyük ihtimalle gebesiniz herkeste farklı tabi ama benim en son gebeligimde ben regl oldum sanıp wc ye gidip duruyordum
neredeyse birebir, gecikme olana kadarMerhabalar dün adet günüm geöti test yaptım silik çıktı belirtiler regl belirtileri ile aynı nasıl ayırt edebilirim yada şu belirti varsa hamilelik diyebilceğim bi belirti bar mı
Perşembe verifem inşallahKan verdiniz mi
Testte silik çıktıysa hamile olabilirsiniz bende kan verip öyle öğrenmiştim hatta aynı gün merak edip testte yapmistim ve kanda hamileydim testimde silik cizgiyle hatta belli belirsizdi
İki farklı test denedim ikisidesilik çıktı
Cumartesi ader günümdüneredeyse birebir, gecikme olana kadar
testlerinize baktım şimdi, var gibi duruyorCumartesi ader günümdü
İnşallah şuan karnımın alt bölgesi ağrıyor neden olabilirtestlerinize baktım şimdi, var gibi duruyor
İlk haftalar çok normal, şiddetli olmadığı süreceİnşallah şuan karnımın alt bölgesi ağrıyor neden olabilir
Teşekkür ederimİlk haftalar çok normal, şiddetli olmadığı sürece
Adet olmuşum sabahCanım çok yüksek ihtimalle hamilesin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına aldığın günlerde gelir![]()