Hamilelik ile regl arasındaki fark

Papatyaguluu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1.287
1.467
53
25
Merhabalar dün adet günüm geöti test yaptım silik çıktı belirtiler regl belirtileri ile aynı nasıl ayırt edebilirim yada şu belirti varsa hamilelik diyebilceğim bi belirti bar mı

Gebelik testiniz silik çıktıysa büyük ihtimalle gebesiniz herkeste farklı tabi ama benim en son gebeligimde ben regl oldum sanıp wc ye gidip duruyordum

Testte silik çıktıysa hamile olabilirsiniz bende kan verip öyle öğrenmiştim hatta aynı gün merak edip testte yapmistim ve kanda hamileydim testimde silik cizgiyle hatta belli belirsizdi

Benimde adetimden 4-5 gün geçti biraz az oldum gibi ve arada kahverengi lekelenmem oluyor hamilelik belirtileri arasında böyle bişey olabilirmi

Gebelik testiniz silik çıktıysa büyük ihtimalle gebesiniz herkeste farklı tabi ama benim en son gebeligimde ben regl oldum sanıp wc ye gidip duruyordum
Bugün bende de kahverengimsi leke geldi biraz karın ağrısı oldu şuan tuvalete gidip duruyorum acaba adwt mi olcam diye düşünüyorum

Perşembe verifem inşallah
Testte silik çıktıysa hamile olabilirsiniz bende kan verip öyle öğrenmiştim hatta aynı gün merak edip testte yapmistim ve kanda hamileydim testimde silik cizgiyle hatta belli belirsizdi
D153BDA7-5643-4C4A-AC98-5CB64574D4DB.webp

Canım çok yüksek ihtimalle hamilesin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına aldığın günlerde gelir 🌹💕🧿

Back
X