Hamilelik & iliski

Normalde nasılsa öyle devam etmeli eğer bir sağlık sorunu yoksa ve dr riskli bir durumdan bahsetmemisse ara vermeye gerek yok.
Bebeğe faydası var zararı yok kendinizi bu kadar kasmayin. Biz altı buçuk aylık olduk ara falan vermedik.

Normalde haftada 1 oluyordu. Yok ama şuan romantizm 0 denilecek kadar az. Yani kankam gibi ayni 😂😂 sarilirken bile askerlik arkadasim gibi sariliyorum Hamileligimde 1 eşimden tiksindim 2 köpegimden... 😔😔 insallah geçer

Bizim hiç bi tehlike yok hamileliğin başından beri bazen her gün bazen 2 günde 1 seks yapıyoruz. Bende de kocamda da hiç bi istek azlığı olmad, başlarda o biraz korktu bebeğe bi şey olur mu diye ama anlattım, zaten benim çok rahat bi hamilelik geçirdiğim için adeta hamile değil gibiydim o yüzden sekteye uğramadı. Bundan çok mutluyum 😊

Özel olacak ama bununla ilgili nette birsey bulamadim şimdi iliski yasarken derine gitmeden iliski mi olmali normalde servikse degiyor ya ona degmemeli mi ? Bide yavaş mi hareket etmeli yoksa ayni sekilde devam mi

Normalde haftada 1 oluyordu. Yok ama şuan romantizm 0 denilecek kadar az. Yani kankam gibi ayni 😂😂 sarilirken bile askerlik arkadasim gibi sariliyorum Hamileligimde 1 eşimden tiksindim 2 köpegimden... 😔😔 insallah geçer
Benim de eşim bebeğe bişey olucak diye korkuyo🤭 karnımı severken bile rahat bırak çocuğu rahatsız etme diyo 😂😂😂😂 zorla sarılıyorum resmen

Özel olacak ama bununla ilgili nette birsey bulamadim şimdi iliski yasarken derine gitmeden iliski mi olmali normalde servikse degiyor ya ona degmemeli mi ? Bide yavaş mi hareket etmeli yoksa ayni sekilde devam mi
Bebek rahimde büyüyor, ilişki de vajina girişinde gerçekleşen bir şey. İster hızlı ister sert , sorun yoksa bebeği etkilemez. Ne kadar derine gittiği önemli değil çünkü zaten çok zorlayınca bebeğe değme gibi bi durumu asla olamaz. Penisin vajinada girdiği yer ortalama 10-15 cmlik bir uzunluktur. Rahim bambaşka yerde ve ilişkiyle bebeğin zarar görmesi -tehlikeli bi durum yoksa- imkansız.

Benim de eşim bebeğe bişey olucak diye korkuyo🤭 karnımı severken bile rahat bırak çocuğu rahatsız etme diyo 😂😂😂😂 zorla sarılıyorum resmen

Ne kadar tatliş ❤
Ya bende anlamadim ne yapacagim yani asik oldugum adami , faik öztürk gibi flan görüyorum. Ensesine yapistirip yürü ense traşini görelim flan demek istiyorum.
Geçen cinsiyeti ogrendik sarilmadik bile 😤 oof oof

Bebek rahimde büyüyor, ilişki de vajina girişinde gerçekleşen bir şey. İster hızlı ister sert , sorun yoksa bebeği etkilemez. Ne kadar derine gittiği önemli değil çünkü zaten çok zorlayınca bebeğe değme gibi bi durumu asla olamaz. Penisin vajinada girdiği yer ortalama 10-15 cmlik bir uzunluktur. Rahim bambaşka yerde ve ilişkiyle bebeğin zarar görmesi -tehlikeli bi durum yoksa- imkansız.

😂😂😂 mukus tıkacı diye birsey duydum ondan korktum açikcasi zarar gelirmi falan diye. Aman halbuki herseyi okumus ezberlemiştimm simdi hamileligi 0dan yasiyor gibiyim 😂 tesekkur ederim

Ben 3 aylık gebeyim ve doktor sorunum olmadığı halde ilişkiyi yasakladı. Sağolsun eşim ısrar etmiyor. Ama öpüp koklaşıyoruz. Yani bomboş durmuyorum. Bazen eşimi ben boşaltıyorum. Belki ilerde doktor tamam derse ilişki olur ama bebeğe zarar verebilir diye korkuyoruz.

Hamileyken nasil orgazm olunuyo ben hamile olmadan once vajinal degil de disardan orgzm oluyordum ama hamileyken olamiyorum olamayinca da yapmak istemiyorum

Ben 3 aylık gebeyim ve doktor sorunum olmadığı halde ilişkiyi yasakladı. Sağolsun eşim ısrar etmiyor. Ama öpüp koklaşıyoruz. Yani bomboş durmuyorum. Bazen eşimi ben boşaltıyorum. Belki ilerde doktor tamam derse ilişki olur ama bebeğe zarar verebilir diye korkuyoruz.

Oylemi nedenini soylemedimi

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım henüz 4. Haftasındayım. Transfee sonrası 2 hafta ilişki yasaklanmış tam 2 hafta geçti. Ama eşim kesesi de oluşsun öyle dedi. Daha ona da 10 gün var 🤦‍♀️ dr ye de soramıyorum utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Back
X