Hamilelik ilk hafta

mavinintonu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
3
0
1
30
Arkadaşlar merhaba 12 eylülde yumurta çatlatma iğnesi oldum haftaya tatile gideceğim. Hamilemiyim bilmiyorum deniz ya da havuza girmem de bir sorun olur mu enfeksiyon falan yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba 12 eylülde yumurta çatlatma iğnesi oldum haftaya tatile gideceğim. Hamilemiyim bilmiyorum deniz ya da havuza girmem de bir sorun olur mu enfeksiyon falan yardımcı olur musunuz
havuz önermiyorlar pek doktorlar hamilelik döneminde , temiz olduğuna inanıyorsanız özel bir havuzsa tabii girebilirsiniz. Testi ne zaman yapacaksınız ?

Hamilelikte enfeksiyon olmak çok riskli özellikle ilk aylar bence. Hamile olduğumuzdan emin değilseniz denize havuza girmeyin bence

Testi ayın 28 de yapacağım risk almak istemiyorum ,enfeksiyon ihtimalinden bende çok çekiniyorum

Bana doktorum havuza girme denize girebilirsin demişti ama ilk haftalar için de geçerli mi bilmiyorum orda risk faktörü değişebilir doktorunuz varsa ona sorun daha iyi

Bence de havuza girmeyin enfeksiyon riski çok yüksek benimde doktorum havuz olmaz denize girebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…